Autonvuokraus
Tripoli
Piilota
Libya // Tripoli
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tripoli

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Tripolissa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Tripolin-matkalle. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista!

 
 • Mitiga Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Al Shat Road
  6871 Tripoli

  ma. - su.05:00 - 15:00
   16:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Tripoli/Four Points Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Andalus District km 1
  6871 Tripoli

  ma. - to.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 15:00
   16:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Tripolissa

Sixt Autovuokraamo Tripolissa, Libyan pääkaupungissa, palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustu myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Kun matkustat ryhmässä, lisäkuljettajapalvelu antaa mahdollisuuden vaihtaa kuskia vuokra-aikana. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Tripolissa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia.

Ota Tripoli haltuun Sixtin vuokra-autolla

Libyan pääkaupunki Tripoli sijaitsee Välimeren rannalla. Turistit matkustavat Tripoliin ennen kaikkea vanhaa kaupunkia eli medinaa katsomaan, jonka kaupunkikuvaa hallitsee espanjalaisten 1500-luvulla rakennuttama linna. Tee kaupunkikierros vuokra-autolla ajaen. Lähes 20 kilometriä pitkää Al-Shat Roadia ajaessa voit aloittaa hulppealta Marcus Aureliuksen kaarelta, joka on myös portti vanhaan kaupunkiin, ja jatkaa siitä rantaviivan suuntaisesti. Piipahda upeaa arkkitehtuuria tarjoavalla Marttyyriaukiolla, vietä aikaa kauniilla Sarayan järvellä tai vehreässä Tripolin puutarhassa. Al-Shat Roadilta poikkeat kätevästi eri sivukaduille nauttimaan arkkitehtuurista, paikallisesta ruoasta tai ostosmahdollisuuksista.

Talvet Tripolissa ovat leutoja, mutta kesät voivat olla polttavankin helteisiä. Kesäkuumalla ilmastoidut vuokra-automme tarjoavat ripauksen lisäluksusta matkantekoon. Käy rentoutumassa Tripolin kunnallisella uimarannalla, jonne ajaa kaupungin keskustasta noin 15 minuutissa. Tripoli voidaan jakaa kahteen osaan. Vanhan kaupungin ohella kukoistaa moderni keskusta, joka on myös Tripolin hallinnollinen ja kaupallinen keskus. Olipa suuntasi mikä tahansa, liikut vanhan ja uuden kaupungin välillä kätevästi autoillen. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Tripolissa matkustuksesta vaivatonta.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service