Autonvuokraus
Martinique
Piilota
Martinique
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Martinique: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Martiniquella

Paratiisisaari Martinique sijaitsee Karibialla. Se on niin pieni, että koko saaren voi helposti kiertää vuokra-autolla. Taksilla liikkuminen ei nimittäin saarella kannata. Taksit maksavat kohtuuttoman paljon, koska saaren yleinen hintatasokin on todella korkea. Autonvuokraus Martiniquella onnistuu kätevästi Sixtin toimipisteellä Le Lamentinin lentoasemalta. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Se käsittää tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheilu- ja avoautot sekä pakettiautot. Varaa vuokra-auto Martiniquelta kätevästi netistä. Voit vaihtoehtoisesti myös soittaa asiakaspalveluumme, jossa sinua autetaan vuokrauksesi kanssa. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Tutustu paikalliseen liikennekulttuuriin

Ennen kuin vuokraat auton saarelta, tutustu hieman paikalliseen liikennekulttuuriin ja tärkeimpiin liikennesääntöihin. Liikenne voi alkuun tuntua melko kaoottiselta, koska autoilijat käyttäytyvät liikenteessä melko röyhkeästi. Parhaiten liikenteessä pärjää, kun on itse varovainen. Yksi hyvä sääntö on myös muistaa, ettei ruuhka-aikaan kannata lähteä liikenteeseen autolla. Näiden lisäksi on hyvä muistaa kaikki normaalit liikennesäännöt, kuten turvavyön käyttäminen, kännykän käytön kielto sekä punaisissa valoissa pysähtyminen. Vaikka paikalliset eivät niitä aina noudattaisikaan, sinun on kuitenkin hyvä tehdä niin.

Autonvuokraus Martiniquella, Pienten Antillien saarella

Sixtin autovuokraamo Martiniquella on juuri sinua varten, kun haluat nähdä enemmän lomasi aikana. Me tarjoamme turisteille kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja niin edullisista henkilöautoista luksusautoihin. Autovuokraamomme Martiniquen lentoasemalla antaa sinulle mahdollisuuden päästä aloittamaan lomasi välittömästi maahan saavuttuasi. Saari on Hollannin hallintoalue, joka sijaitsee Karibialla Länsi-Intiassa. Se kuuluu Pienten Antillien saariin. Saaren päääkaupunki on Fort de France. Se on samalla myös saaren suosituin matkailukohde. Toinen suosittu paikka löytyy saaren eteläosasta. Se on nimeltään St. Luce. Myöskin parhaimmat rannat löytyvät etelästä. Suosituin ranta on nimeltään Salines. Vaeltamisesta ja muusta aktiivilomasta kiinnostuneet voivat lähteä kiipeämään Mt. Pelelle. Se on melkein 1 400 metriä korkea vuori, jonka laelle löytyy eri tasoisia reittejä. Vaellusurakka on raskas, joten jos epäilet vähääkään, älä lähde tavoittelemaan huipulle pääsyä. Muita vierailun arvoisia paikkoja ovat muun muassa Maunyn rommitislaamo, jossa voi päästä näkemään, kuinka rommia valmistetaan sekä Ecomuseo, joka käsittelee saaren historiaa. Parhaita paikkoja ostosten tekoon ovat Trois-Ilets ja Point Au Bout. Saaren pääkaupungissa ei kannata juurikaan tehdä ostoksia, sillä hintataso on hyvin kallis. Vuokra-autolla voi ajaa myös sademetsäalueen läpi. Se on jo kokemus sinänsä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service