Autonvuokraus
Anse La Raie
Piilota
Mauritius // Anse La Raie
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Anse La Raie

Autonvuokraus Anse La Raiessa onnistuu kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Valitse esimierkiksi kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja haastavampaankin maastoon sopiva maasturi. Vuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme vuokra-autoja sekä lisäpalveluita. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Mauritius/Lagoon Attitude

  Sixt Autonvuokraus
  Coastal Road 6263
  20201 Anse La Raie

  ma. - su.08:30 - 16:30
  Juhlapyhä08:30 - 16:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokra-auto kätevästi Anse La Raiessa

Sixt Autovuokraamon löydät kätevästi Sensimar Lagoonista, aivan Anse La Raien rannan tuntumasta. Laajasta autovalikoimastamme löytyy jokaisen matkaan sopiva vuokra-auto. Vuokraukseen voi lisätä myös haluamiaan lisäpalveluita ja lisävakuutukisa, kuten rengas- ja tuulilasiturvan tuomaan lisäturvaa matkaasi. Lisäpalveluistamme suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria, mikäli alue ei ole entuudestaan tuttua, sekä lasten turvaistuimia perheen kanssa matkustaville. Voitte myös halutessanne valita lisäkuljettajapalvelun ja jakaa ajamista useamman kuljettajan kesken. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Vuokra-autokategoriamme sekä lisäpalvelut löydät kätevästi verkkosivuiltamme, josta varaaminen onnistuu helposti jo ennen matkaa. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut.

Koe trooppinen Anse La Raie Sixtin vuokra-autolla

Mauritiuksen trooppinen paratiisisaari sijaitsee Intian valtameressä Madagaskarin itäpuolella. Anse La Raie sijaitsee Mauritiuksen saaren pohjoisosassa. Saari on varsinkin rantalomailijoiden suosiossa upeiden hiekkarantojensa ansiosta, eikä Anse La Raien ranta ole poikkeus. Saarella riittää useiden ranta-aktiviteettien ja vesiurheilumahdollisuuksien lisäksi paljon muutakin tehtävää ja nähtävää. Lähde esimerkiksi tutustumaan saaren eteläkärjessä sijaitsevaan Unescon maailmanperintökohde Le Morne Brabanteen, jonne ajaa Sixtin vuokra-autolla noin kahdessa tunnissa, tai shoppailemaan pääkaupunki Port Louisiin, vain puolen tunnin ajomatkan päähän. Luonnossa liikkumisesta nauttiville löytyy upeita kohteita niin maalta kuin mereltä, hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde ihastelemaan upeita Tamarindin vesiputouksia reilun tunnin ajomatkan päähän tai snorklaamaan tai sukeltelemaan Coin de Miren upeille apajille Mauritiuksen pohjoisosassa, aivan Anse la Raien tuntumassa. Sixtin vuokra-autolla kuljet kätevästi paikasta toiseen juuri sinulle sopivaan tahtiin. Autonvuokraus Anse La Raiessa mahdollistaa tämän kauniin saaren kokemisen aivan uudella tavalla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service