Autonvuokraus
Bain Boeuf
Piilota
Mauritius // Bain Boeuf
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bain Boeuf

Autonvuokraus Bain Boeufin kaupungissa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin aina uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Valitse taloudellinen ja kätevä henkilöauto tai tilava farmari, johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua ja sivuiltamme löydät koko kattavan valikoimamme. Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Mauritius/Coin de Mire Attitud
  Royal Road
  . Bain Boeuf

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mauritius/Coin de Mire Attitud

  Sixt Autonvuokraus
  Royal Road
  . Bain Boeuf

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Autonvuokraus Bain Boeufissa

Sixt Autovuokraamon Meet&Greet-pisteen löydät keskeisellä sijainnilla aivan rannan tuntumasta. Kattavasta valikoimastamme löydät matkaasi parhaiten sopivan vuokra-auton uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Lisäksi voit valita lisävakuutuksia, kuten rengas -ja tuulilasiturvan. Lisäpalveluistamme suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria helpottamaan suunnistusta tai perheen pienimmille sopivia turvaistuimia. Mikäli mahdollisia kuljettajia on matkaseurueessanne enemmän, voi lisäkuljettapalvelun valita jo varauksen teon yhteydessä. Vuokra-autokategoriamme sekä lisäpalvelut löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Tutustu upeaan Bain Boeufiin Sixtin vuokra-autolla

Bain Boeuf sijaitsee Mauritiuksen pohjoiskärjessä, noin 26 kilometrin päässä pääkaupunki Port Louisista. Intian valtameressä Madagaskarin itäpuolella sijaitseva Mauritius hellii matkailijoita lämmöllään ympäri vuoden ja tarjoaa koettavaa ja nähtävää jokaiselle. Mauritius on tunnettu upeista rannoistaan, joilla voi myös auringonpalvonnan lisäksi harrastaa monenlaista. Lähde vaikkapa snorklaamaan Gunner's Quoinille, lainelautailemaan tai ajelulle lasipohjaveneellä. Kulttuurin ystäville lähistöltä löytyy esimerkiksi Tamil Surya Oudya Sangamin temppeli, jonne ajaa Bain Boeufista vain 15 minuutissa ja pääkaupunki Port Lousiniinkin hurauttaa Sixtin vuokra-autolla puolessa tunnissa. Saari on myös pullollaan upeita luontokohteita: lähde päiväretkelle Pouce-vuorelle alle tunnin ajomatkan päähän tai tutustumaan esimerkiksi upeaan Chamarelin vesiputoukseen tai Le Morne Brabantiin saaren eteläosassa, jonne ajaa noin kahdessa tunnissa. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Bain Boeufissa tuo matkaasi vapautta ja joustavuutta, jolloin voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Ota lomastasi kaikki irti!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service