Autonvuokraus
Belle Mare
Piilota
Mauritius // Belle Mare
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Belle Mare

Autonvuokraus Belle Maressa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Valikoimastamme löydät sopivan automallin ja lisäpalvelut jokaiselle matkalle. Valitse taloudellinen ja kätevä henkilöauto tai tilava farmari, johon mahtuu myös reilusti matkatavaroita, aina uusimissa malleissa. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua, josta löydät kattavan valikoimamme vuokra-autoja, lisäpalveluita ja vakuutuksia. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus.

 
 • Mauritius/Sunrise Attitude
  Royal Road
  . Belle Mare

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mauritius/Sunrise Attitude

  Sixt Autonvuokraus
  Royal Road
  . Belle Mare

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Luotettavaa autonvuokrausta Belle Maressa

Belle Maressa löydät Sixt Autovuokraamon Meet&Greet-pisteen, johon tulemme sinua vastaan. Varausta tehdessäsi voit valita myös haluamasi lisävakuutukset ja tarvitsemasi lisäpalvelut kattavasta valikoimastamme. Valitse esimerkiksi WiFi Box, perheen pienimmille sopivat turvaistuimet tai lisäkuljettajapalvelu, mikäli haluatte jakaa ajamista matkaseurueenne kesken. Lisävakuutukset tuovat matkaasi turvaa, valikoimastamme löydät esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvan tarjoamiemme vakuutusten lisäksi. Vuokra-autokategoriamme sekä lisäpalvelut löydät kätevästi verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvalut. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Koe Belle Mare ja lähialueet Sixtin vuokra-autolla

Belle Mare sijaitsee Mauritiuksen saaren itäosassa, Intian valtameren rannalla. Trooppinen Mauritius hellii matkailijoita lämmöllään ja valkohiekkaisilla rannoillaan ympäri vuoden. Ihanteellinen matkakohde tarjoaa henkeäsalpaavia nähtävyyksiä ja ainutlaatuisia kokemuksia jokaiseen matkaan. Autonvuokraus tuo matkaasi Belle Maressa mukavaa joustavuutta ja vapautta. Lähde vaikkapa shoppailemaan ja tutustumaan Unescon maailmanperintökohde Aapravasi Ghatiin pääkaupunki Port Louisiin, alle tunnin ajomatkan päähän, tai tutustumaan Flacq-kylän suosittuihin markkinoihin, jonne ajaa noin 20 minuutissa. Valkohiekkaiset rannat ovat auringonpalvojien paratiisi ja vesiurheilun ystäville saaren upeat rannat tarjoavat mahdollisuuden niin syvänmerenkalastukseen, sukeltamiseen kuin surffaamiseenkin. Lisäksi trooppinen saari on pullollaan mahtavia luontokohteita. Ota allesi Sixtin vuokra-auto Belle Maressa ja lähde vaeltamaan Black River Gorgesin luonnonpuistoon, tutustumaan Chamarelin vesiputouksiin tai Vallée des Couleuresiin, alle 1,5 tunnin ajomatkan päähän. Hyppää heti matkasi alussa Sixtin vuokra-auton rattiin ja koe tunnelmallinen Belle Mare ja sen lähialueet aivan uudella tavalla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service