Autonvuokraus
Calodyne
Piilota
Mauritius // Calodyne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Calodyne

Autonvuokraus Calodynessa Sixt Autovuokraamosta sujuu sekä edullisesti että luotettavasti. Valikoimastamme löydät kätevät henkilöautot sekä tilavat farmarit aina uusimmissa malleissa että kattavan valikoiman lisäpalveluita ja vakuutuksia. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan auto- ja lisäpalveluvalikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Mauritius/Zilwa Attitude Hotel
  Royal Road
  . Calodyne

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mauritius/Zilwa Attitude Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Royal Road
  . Calodyne

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Kätevää autonvuokrausta Calodynessa

Calodynessa, Mauritiuksen pohjoisosassa, löydät Sixt Autovuokraamon Meet&Greet-pisteen, johon tulemme sinua vastaan. Valikoimastamme löydät jokaiseen matkaan sopivat vuokra-autot lisäksi voit varauksen yhteydessä valita lisävakuutuksia ja lisävarusteita. Mikäli saari ei ole entuudestaan tuttu, suosittelemme GPS-navigaattorin lisäämistä varaukseen tai mikäli matkustat lasten kanssa, löytyy lisäpalveluistamme myös perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Voitte myös halutessanne jakaa ajourakkaa matkaseurueenne kesken ja valita lisäkuljettapalvelun. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Tutustu Calodyneen kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Mauritiuksen saari sijaitsee Intian valtameressä, Madagaskarin itäpuolella ja Calodynen kylä sijaitsee saaren pohjoisosassa, vain 25 kilometrin päässä pääkaupunki Port Louisista. Trooppinen saari valkoisine hiekkarantoineen ja kirkkaine merineen hellii matkailijoita lämmöllään ympäri vuoden. Auringonpalvojien ja vesiurheilun ystävien paratiisi tarjoaa upeiden rantojen lisäksi paljon tehtävää ja nähtävää jokaiselle matkalle. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde esimerkiksi päiväretkelle pääkaupunki Port Louisiin, jonne ajaa vain puolessa tunnissa, ja josta löydät mainiot ostosmahdollisuudet ja kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten Unescon maailmanperintökohde Aapravasi Ghatin. Kiinnostavaa historiaa ja kulttuuria löytyy myös saaren pohjoisosasta, esimerkiksi Tamil Surya Oudaya Sangam temppeli sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Calodynesta. Vuokra-autolla on myös helppo lähteä tutustumaan saaren muihin osiin, kuten etelässä sijaitsevaan Le Morne Brabantiin, Black River Gorgesin luonnonpuistoon tai Tamarindin vesiputoukseen. Calodyne ja Mauritius tarjoavat tekemistä jokaiselle matkalle ja seurueelle vuoden ympäri ja Sixtin vuokra-autolla näet ja koet Mauritiuksen aivan uudella tavalla, juuri sinulle sopivaan tahtiin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service