Auton vuokraus alueella Calodyne

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Calodyne

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Mauritius/Zilwa Attitude Hotel alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Calodyne

Kätevää autonvuokrausta Calodynessa

Kätevää autonvuokrausta Calodynessa

Autonvuokraus Calodynessa Sixt Autovuokraamosta sujuu sekä edullisesti että luotettavasti. Valikoimastamme löydät kätevät henkilöautot sekä tilavat farmarit aina uusimmissa malleissa että kattavan valikoiman lisäpalveluita ja vakuutuksia. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan auto- ja lisäpalveluvalikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Calodynessa, Mauritiuksen pohjoisosassa, löydät Sixt Autovuokraamon Meet&Greet-pisteen, johon tulemme sinua vastaan. Valikoimastamme löydät jokaiseen matkaan sopivat vuokra-autot lisäksi voit varauksen yhteydessä valita lisävakuutuksia ja lisävarusteita. Mikäli saari ei ole entuudestaan tuttu, suosittelemme GPS-navigaattorin lisäämistä varaukseen tai mikäli matkustat lasten kanssa, löytyy lisäpalveluistamme myös perheen pienimmille sopivat turvaistuimet. Voitte myös halutessanne jakaa ajourakkaa matkaseurueenne kesken ja valita lisäkuljettapalvelun. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Tutustu Calodyneen kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Calodyneen kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Mauritiuksen saari sijaitsee Intian valtameressä, Madagaskarin itäpuolella ja Calodynen kylä sijaitsee saaren pohjoisosassa, vain 25 kilometrin päässä pääkaupunki Port Louisista. Trooppinen saari valkoisine hiekkarantoineen ja kirkkaine merineen hellii matkailijoita lämmöllään ympäri vuoden. Auringonpalvojien ja vesiurheilun ystävien paratiisi tarjoaa upeiden rantojen lisäksi paljon tehtävää ja nähtävää jokaiselle matkalle. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde esimerkiksi päiväretkelle pääkaupunki Port Louisiin, jonne ajaa vain puolessa tunnissa, ja josta löydät mainiot ostosmahdollisuudet ja kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten Unescon maailmanperintökohde Aapravasi Ghatin. Kiinnostavaa historiaa ja kulttuuria löytyy myös saaren pohjoisosasta, esimerkiksi Tamil Surya Oudaya Sangam temppeli sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Calodynesta. Vuokra-autolla on myös helppo lähteä tutustumaan saaren muihin osiin, kuten etelässä sijaitsevaan Le Morne Brabantiin, Black River Gorgesin luonnonpuistoon tai Tamarindin vesiputoukseen. Calodyne ja Mauritius tarjoavat tekemistä jokaiselle matkalle ja seurueelle vuoden ympäri ja Sixtin vuokra-autolla näet ja koet Mauritiuksen aivan uudella tavalla, juuri sinulle sopivaan tahtiin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Calodyne
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Calodyne?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Calodyne sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Calodyne.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Calodyne?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Calodyne. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 11 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Calodyne
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Calodyne?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Calodyne?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Calodyne?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Calodyne

Näytä lisää