Autonvuokraus
Flic en Flac
Piilota
Mauritius // Flic en Flac
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Flic en Flac

Kun kohteenasi on hurmaava Flic En Flac Mauritiuksen saarella, vuokraa näppärä ajoneuvo käyttöösi Sixtin Autovuokraamosta, niin et jää yhdestäkään elämyksestä paitsi lomamatkallasi! Autonvuokraus onnistuu sutjakkaasti vaikkapa kotitietokoneen ääreltä helppokäyttöisillä nettisivuillamme, älypuhelimen sovelluksella ja tietenkin myös saavuttuasi Flic En Flaciin. Panostamme autovalikoimamme laadukkuuteen ja turvallisuuteen, ja vuokra-automme ovatkin keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Löydät autokalustostamme niin taloudellisia henkilöautoja kuin tilavia farmareita ja autamme sinua halutessasi valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan ajoneuvon. Ota vain yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, ja autamme mielellämme!

 
 • Mauritius/Tropical Attitude

  Sixt Autonvuokraus
  Wolmar
  90503 Flic en Flac

  ma. - su.08:30 - 16:30
  Juhlapyhä08:30 - 16:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Sixtin Autovuokraamo tarjoaa laatua ja ammattitaitoa Flic En Flacissa

Flic En Flacissa tarjoamme käyttöösi taloudelliset henkilöautot tai tilavat farmariautot tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen. Tarvitsetko mahdollisesti paikallista sim-korttia tai wifiboksia työmatkaasi varten tai päivittääksesi sosiaalista mediaa? Saat meiltä kätevästi valittua nämä lisäpalveluina sujuvoittamaan matkaasi. Oletko reissussa puolison tai kaverin kanssa? Lisäämällä hänet toiseksi kuljettajaksi varaukseesi pääset jakamaan ajovastuuta ja levähtämään hetkeksi ohjauspyörän äärestä kartturin paikalle. Ethän unohda GPS-navigaattoria, josta on aina hyötyä vierailla mailla kurvaillessa. Suosittelemme tutustumaan myös muihin laadukkaisiin lisäpalveluihimme, jotka löydät verkkosivuiltamme. Otathan huomioon, että emme voi taata tiettyä mallia, vain ajoneuvon kategorian.

Autonvuokraus Flic En Flacissa tekee matkastasi sujuvan

Flic En Flac sijaitsee Mauritiuksen saarivaltiossa Afrikassa Intian valtameren ääressä. Se on vanha kalastajakylä, jonka rauhallisessa tunnelmassa rentoutuvat niin paikalliset kuin ympäri maailmaa tulevat matkaajat. Sen kauniit vedet ja kuuluisa hiekkaranta tarjoavat auringonpalvojille ja vesiurheilun ystäville viihdykettä, ja etenkin koralliriutalla ja laguunilla snorklaaminen on varmasti unohtumaton elämys. Paikassa on myös paljon ravintoloita ja yökerhoja iltaelämää hakeville. Vuokra-autolla pääset kätevästi rantapäivien ohella pyörähtämään myös lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevassa Port Louisissa, joka on maan pääkaupunki. Lapsiperheiden mieleen on varmasti Casela world of adventuresin huvipuisto, joka ei sekään ole kaukana. Black River Gorgesin kansallispuistossa pääset patikoimaan upeissa maisemissa, mutta ethän unohda ottaa hyviä vaelluskenkiä mukaan. Sixtillä teet Flic En Flacin matkastasi monipuolisen ja unohtumattoman kokemuksen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service