Autonvuokraus
Le Morne
Piilota
Mauritius // Le Morne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Morne

Sixtin Autovuokraamo Le Mornessa palvelee sinua korkealuokkaisesti ja ammattitaidolla, kun tarvitset sopivaa ajoneuvoa viemään sinut kohteesta toiseen! Vuokra-autolla huristat sujuvasti hotellilta nähtävyyksiin tai rannalle Le Mornessa omassa aikataulussasi lomasta nauttien. Voit tutustua korkealuokkaiseen autovalikoimaamme halutessasi etukäteen verkkosivuillamme, valikoida sieltä mieleisesti ja suorittaa myös ajoneuvon vuokrauksen alusta loppuun. Autokalustomme on aina huippuluokkaisessa kunnossa, ja jos kysymyksiä herää tien päällä tai ennen matkaa, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Autonvuokraus Le Mornessa on miellyttävää ja sujuvaa, kun valitset Sixtin!

 
 • Mauritius/RIU Creole Club

  Sixt Autonvuokraus
  Coastal Road
  91202 Le Morne

  ma. - su.08:30 - 13:00
  Juhlapyhä08:30 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Autovuokraamo Le Mornessa auttaa mielellään sinut matkaan

Paratiisimaisessa turkoosin veden ympäröimässä Le Mornessa etenet hotellilta hiekkarannalle aurinkoa palvomaan ja tutkimaan Mauritiusta mukavasti taloudellisella vuokrahenkilöautollamme tai farmarilla, jos olet liikkeellä perheen tai isomman seurueen kanssa. Huomioithan matkaa suunnitellessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä ajoneuvosta, mutta pystyt tietenkin valitsemaan autoluokan. Suosittelemme lämpimästi valitsemaan useasta laadukkaasta lisäpalvelustamme mukavuuksia matkallesi, jotka tuovat myös sujuvuutta ja turvallisuutta. Tuulilasia ja renkaita koskevalla vakuutuksella sinun ei tarvitse huolehtia, jos tuulilasi naarmuuntuu ja GPS-navigaattorilla tiedät löytäväsi perille tilanteessa kuin tilanteessa. Wifiboksilla ja paikallisella SIM-kortilla pysyt halutessasi mukana sosiaalisen median pyörteissä, olet tavoitettavissa ystäville ja sukulaisille ja voit myös halutessasi etsiä kohteista lisätietoa netistä liikkeellä ollessasi. Sixtillä teet lomastasi vielä rennomman ja täydemmän kokemuksen!

Autonvuokraus tekee lomastasi Le Mornessa viihtyisän kokemuksen

Le Morne sijaitsee Mauritiuksella Afrikassa Intian valtameren äärellä, ja on rauhallisen ja rennon tunnelmansa ansiosta varmasti etenkin lapsiperheiden mieleen. La Mornen niemimaa kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja se tarjoaa upeat puitteet matkailijoille luontonsa ansiosta. Sen kuuluisat, valkoiset hiekkarannat viehättävät auringonpalvojia ja snorklaamisen ja sukeltamisen ystäviä ympäri maailman, ja tuuliset olosuhteet vetävät puoleensa etenkin leijasurffaajia ja varjoliitäjiä. Le Morne Brabantin vuori koristaa rantamaisemaa ja toimii symbolina kylälle. Vaihtelua rantaelämää tuovat läheiset Chamarelin alue vesiputouksineen ja luonnonmuodostumineen ja Black River Gorgesin luonnonpuisto, joihin sinun kannattaa ehdottomasti karauttaa vuokra-autollasi, ja saat tehtyä Mauritiuksen matkastasi vielä ikimuistoisemman.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service