Autonvuokraus
Palmar
Piilota
Mauritius // Palmar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Palmar

Kun olet menossa Palmariin, kannattaa matka aloittaa Sixt Autovuokraamon kautta, joka tarjoaa edullisen ja luotettavan vuokra-auton sekä ammattimaista asiakaspalvelua joka päivä. Autovalikoimaamme kuuluu taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vankkatekoiset maasturit sekä premium-luokan urheilu- ja avoautot, jotka kaikki ovat suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja. Voit vuokrata auton nettisivuillamme, mutta asiakaspalvelumme palvelee myös puhelimitse autonvuokrausta Palmarissa koskevissa asioissa ja auttaa sinua valitsemaan sopivan ajoneuvon autokalustosta matkaasi ajatellen, joten ole rohkeasti yhteydessä meihin.

 
 • Mauritius/Tropical Attitude

  Sixt Autonvuokraus
  La Pelouse
  54703 Trou d'Eau Douce

  ma. - su.07:30 - 18:00
  Juhlapyhä07:30 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palmarin Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto lisäpalveluilla

Tarjoamme erilaisia lisäpalveluita, jotta voisit räätälöidä vuokra-autopaketistasi sellaisen, joka palvelee sinua ja matkasi tarkoitusta kaikista parhaiten. Mauritius on paratiisisaari Intian valtameressä ja jos olet monen muun tavoin suuntaamassa sinne häämatkalle, saat lisättyä unohtamattomia hetkiä vuokraamalla jonkun luksusautoistamme, jolla pääset tutustumaan saaren ainutlaatuiseen luontoon, Palmariin ja merenrantoihin. Jos matkassa on kaksi ajotaitoista, kannattaa nimetä lisäkuljettaja matkalle, jotta te molemmat voitte nauttia urheilu- tai avoauton ylellisestä ajokokemuksesta. Lapsiperheitä ilahduttaa turvalliset lastenistuimet, ja kuka tahansa hyötyy GPS-navigaattorista, joka opastaa perille eri kohteisiin. Lisävakuutuksiamme, kuten lasi- ja rengasturvaa, kannattaa harkita turvallisuuden tunnetta lisäämään, jotta voi keskittyä rauhassa nauttimaan matkasta. Varatessasi vuokra-autoa otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Palmarissa tuo vapautta ja lisää mahdollisuuksia

Mauritiuksen paratiisisaari on keskittynyt luksusmatkailuun ja monet tulevat saarelle nauttimaan valkoisista hiekkarannoista, miellyttävästä ilmastosta ja saaren kauniista luonnosta. Palmarin kylä sijaitsee saaren itärannikolla aivan Intian valtameren rannalla, ja sen parin kilometrin päässä sijaitsevalle rannalle pääsee näppärästi, sillä päätie kulkee aivan sen vierestä. Palmarin omaa rantaa huomattavasti tunnetuimmat Belle Maren rannat sijaitsevat lyhyen automatkan päässä kylästä ja niillä pääsee nauttimaan paitsi maisemista, myös erilaisista vesiurheiluista ja muista ranta-aktiviteeteista. Markkinatunnelmaa kannattaa suunnata kokemaan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin sisämaahan päin noin 10 kilometrin päähän Flacq-torille. Golfin harrastajalla on valittavaa runsaasti, sillä kaupungista alle 10 kilometrin säteellä löytyy jo viisi kenttää, joista tunnetuin on Ile Aux Cerfs Golf Club. Mutta koska olet liikkeellä vuokra-autolla, mikään ei estä ajelemasta kauemmaksikin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service