Autonvuokraus
Mauritius Lentoasema
Piilota
Mauritius // Plaisance // Mauritius Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mauritius Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
  51520 Plaisance, Mauritius MU +230-52509999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MRU
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Mauritiuksen lentokentällä

Mauritiuksen paratiisisaari Intian valtameressä on juuri ihanteellinen saari tutustua ottamalla alle vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Mauritiuksen lentokentältä. Saat vuokra-auton käyttöösi vaivatta jo saapuessasi Mauritiuksen Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainväliselle lentokentälle. Henkilö- ja farmarivuokra-autot saat varattua helposti jo kotona lomasta haaveillessasi, vaikkapa internetissä tai soittamalla asiakaspalveluun. Voit myös maksaa vuokrauksesi etukäteen tilausta tehdessäsi - näin pääset heti huolettomaan lomatunnelmaan perille saavuttuasi. Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä käy jouhevasti, minkä lisäksi Sixt tarjoaa aina uutta vuokrakalustoa, jotta sinä voisit nauttia lomastasi ja ajamisesta täysillä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä

Mauritiuksen Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainvälinen lentokenttä, lyhenteeltään MRU, sijaitsee saaren kaakkoisosassa. Moderni lentokenttä tarjoaa oitis matkailijoille ensimmäisen sipaisun mauritiuslaisesta ystävällisyydestä. Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä on helppo ja vaivaton tapa aloittaa loma- tai työmatka noutamalla vuokra-auto lentokentän Sixt-pisteestä, ja lähteä tutkimaan paratiisisaaren monipuolista ja henkeäsalpaavaa tarjontaa. Vuokrauspisteen löydät seuraamalla opasteita. Otathan heti kättelyssä huomioon, että saarella on vasemmanpuoleinen liikenne!

Koe vuokra-auto allasi romantiikkaa, syvänmerenkalastusta ja dodot

Intian valtamerellä sijaitseva piskuinen Mauritius on pienikokoinen, tunnelmallinen saari. Mauritius sopii erinomaisesti häämatkalaisille, ja tarvittavat siirtymät saarella on kaikkein helpointa hoitaa Sixtin vuokra-autolla, joista jokainen on uusia ja hyvin varusteltuja. Viivähdä siippasi kanssa hetki pohjoisen suositussa kohteessa, Grand Baiessa, jonne on lentokentältä noin 70 kilometrin matka. Jatkakaa sitten matkaa vajaan 30 kilometrin verran lounaaseen pääkaupunkiin Port Louisiin, jossa voitte tutustua saaren toiseen Unescon maailmanperintökohteeseen, Aapravasi Ghatiin.

Perheille Mauritius tarjoaa upeita hiekkarantoja sekä delfiini- ja kilpikonnaretkiä. Perheen aikuiset ja työporukat voivat rentoutua joko syvänmerenkalastuksen tai golfkenttien parissa. Upea ympäröivä meri tarjoaa myös sukeltamiseen aktiviteetteja, rikkaine koralliriuttoineen ja upeine merenelävineen. Ystäväporukalla kannattaa ottaa alle näppärä Sixtiltä vuokrattu henkilöauto, ja suunnata isoimpiin kaupunkeihin tekemään ostoksia mm. kuuluisien tekstiilien osalta. Auto on syytä myös suunnata saaren itäosaan, Flacq-nimiseen kylään, joka on tunnettu markkinoistaan. Mauritiuksella on lähes mahdotonta vierailla, etteikö kuulisi puhuttavan jo sukupuuttoon kuolleista dodo-linnuista. Hyppää vuokra-auton rattiin, ja ota selvää, mistä on kysymys!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mauritius Lentoasema MRU Sir Seewoosagur Ramgoolam AP 51520 Plaisance, Mauritius -20.430000, 57.683056 +230-52509999

Sixt-toimipiste Mauritius Lentoasema MRU

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
51520 Plaisance, Mauritius
 
Puhelinnro +230-52509999

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service