Auton vuokraus toimipisteestä Mauritius Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Mauritius Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mauritius Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mauritius Lentoasema

Osoite

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP, 51520 Plaisance, Mauritius, Mauritius
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Mauritius Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Mauritiuksen lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Mauritiuksen lentokentällä

Mauritiuksen paratiisisaari Intian valtameressä on juuri ihanteellinen saari tutustua ottamalla alle vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Mauritiuksen lentokentältä. Saat vuokra-auton käyttöösi vaivatta jo saapuessasi Mauritiuksen Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainväliselle lentokentälle. Henkilö- ja farmarivuokra-autot saat varattua helposti jo kotona lomasta haaveillessasi, vaikkapa internetissä tai soittamalla asiakaspalveluun. Voit myös maksaa vuokrauksesi etukäteen tilausta tehdessäsi - näin pääset heti huolettomaan lomatunnelmaan perille saavuttuasi. Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä käy jouhevasti, minkä lisäksi Sixt tarjoaa aina uutta vuokrakalustoa, jotta sinä voisit nauttia lomastasi ja ajamisesta täysillä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä

Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä

Mauritiuksen Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainvälinen lentokenttä, lyhenteeltään MRU, sijaitsee saaren kaakkoisosassa. Moderni lentokenttä tarjoaa oitis matkailijoille ensimmäisen sipaisun mauritiuslaisesta ystävällisyydestä. Autonvuokraus Mauritiuksen lentokentällä on helppo ja vaivaton tapa aloittaa loma- tai työmatka noutamalla vuokra-auto lentokentän Sixt-pisteestä, ja lähteä tutkimaan paratiisisaaren monipuolista ja henkeäsalpaavaa tarjontaa. Vuokrauspisteen löydät seuraamalla opasteita. Otathan heti kättelyssä huomioon, että saarella on vasemmanpuoleinen liikenne!
Koe vuokra-auto allasi romantiikkaa, syvänmerenkalastusta ja dodot

Koe vuokra-auto allasi romantiikkaa, syvänmerenkalastusta ja dodot

Intian valtamerellä sijaitseva piskuinen Mauritius on pienikokoinen, tunnelmallinen saari. Mauritius sopii erinomaisesti häämatkalaisille, ja tarvittavat siirtymät saarella on kaikkein helpointa hoitaa Sixtin vuokra-autolla, joista jokainen on uusia ja hyvin varusteltuja. Viivähdä siippasi kanssa hetki pohjoisen suositussa kohteessa, Grand Baiessa, jonne on lentokentältä noin 70 kilometrin matka. Jatkakaa sitten matkaa vajaan 30 kilometrin verran lounaaseen pääkaupunkiin Port Louisiin, jossa voitte tutustua saaren toiseen Unescon maailmanperintökohteeseen, Aapravasi Ghatiin. Perheille Mauritius tarjoaa upeita hiekkarantoja sekä delfiini- ja kilpikonnaretkiä. Perheen aikuiset ja työporukat voivat rentoutua joko syvänmerenkalastuksen tai golfkenttien parissa. Upea ympäröivä meri tarjoaa myös sukeltamiseen aktiviteetteja, rikkaine koralliriuttoineen ja upeine merenelävineen. Ystäväporukalla kannattaa ottaa alle näppärä Sixtiltä vuokrattu henkilöauto, ja suunnata isoimpiin kaupunkeihin tekemään ostoksia mm. kuuluisien tekstiilien osalta. Auto on syytä myös suunnata saaren itäosaan, Flacq-nimiseen kylään, joka on tunnettu markkinoistaan. Mauritiuksella on lähes mahdotonta vierailla, etteikö kuulisi puhuttavan jo sukupuuttoon kuolleista dodo-linnuista. Hyppää vuokra-auton rattiin, ja ota selvää, mistä on kysymys!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mauritius Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mauritius Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mauritius Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mauritius Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mauritius Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 200 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mauritius Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mauritius Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mauritius Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?