Autonvuokraus
Pointe aux Piments
Piilota
Mauritius // Pointe aux Piments
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pointe aux Piments

Pointe aux Piments ja Sixt Autovuokraamo on yhdistelmä, joka tarkoittaa, että autonvuokrauksestasi tulee edullista ja helppoa ja käytössäsi tulee olemaan vuokra-auto, joka on korkeintaan kolme kuukautta vanha, sillä autokalustomme on suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja. Toimipisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, mutta jos haluat esimerkiksi urheiluauton allesi Mauritiuksen-matkalle, voit tutustua saaren muihin toimipisteisiin ja niissä tarjolla oleviin ajoneuvoihin verkkosivuillamme. Autonvuokrausta Pointe aux Pimentsissä koskevissa asioissa voit kääntyä luotettavan ja asiantuntevan asiakaspalvelumme puoleen myös puhelimitse.

 
 • Mauritius/Récif Attitude Hotel
  Royal Road
  21306 Pointe aux Piments

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mauritius/Récif Attitude Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Royal Road
  21306 Pointe aux Piments

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la. - su.08:30 - 12:00
  Juhlapyhä08:30 - 12:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Sixtin lisäpalveluilla helppoutta matkaasi

Intian valtameressä sijaitsevalla Mauritiuksen saarella on kätevä huristella paikasta toiseen Sixtin vuokra-autolla ja nauttia upeista maisemista sekä monipuolisista aktiviteeteista. Pointe aux Pimentsissä autonvuokrauksen yhteydessä kannattaa tutustua lisäpalveluvalikoimaamme, jolla saat räätälöityä vuokra-autopakettiasi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Jos mielessäsi on tietyt kohteet, joissa ehdottomasti haluat vierailla, GPS-navigaattorimme näyttää tien perille, jos olet tullut pidemmälle reissulle ja aiot kierrellä seurueesi kanssa ympäri saarta, nimeä lisäkuljettaja matkalle, jotta kuljettajan vaihto onnistuu ilman ongelmia kesken reissun. Lisävakuutuksilla lisäät turvallisuuden tunnetta, kun tiedät varautuneesi yllättävien tilanteiden varalle esimerkiksi lasi- tai rengasturvalla. Lasten kanssa lomaillessa turvalliset lastenistuimet ovat välttämätön varuste vuokra-autoon, joten ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme varataksesi mieleisesi ajoneuvon sekä lisäpalvelut. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta kruunaa matkasi Pointe aux Pimentsissä

Saaren lounaisosissa sijaitseva Pointe aux Piments on hyvä lomakohde niin perheille kuin pariskunnillekin ja se on vain 20 minuutin ajomatkan päässä pääkaupunki Port Louisista. Jos haluaa vastapainoa rantalomailulle, voi vuokra-auton suunnata kohti saaren suurinta Hindu-temppeliä, Maheswarnathia, Trioletin kylässä noin viiden kilometrin päässä. Pointe aux Pimentsin läheisin suuri ranta- ja lomakohde on kylästä pohjoiseen sijaitseva Grand Bay, jonka ranta La Cuvette on suuressa suosiossa. Grand Bay on myös mitä mainioin paikka ostosten tekoon ja nehän saa helposti kulkemaan vuokra-auton takakontissa takaisin hotelliin. Ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä vilkasta yöelämää löytyy Grand Bayn alueelta. Vuokraa auto Pointe aux Pimentsistä ja lumoudu Mauritiuksesta!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service