Autonvuokraus
Port Louis
Piilota
Mauritius // Port Louis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Port Louis

Autonvuokraus Mauritiuksen pääkaupungissa Port Louisissa onnistuu Sixt Autovuokraamosta, jonka autovalikoima kattaa taloudelliset henkilöautot sekä tilavat farmarit. Verkkosivuiltamme löydät muiden toimipisteidemme sijainnit ja autokaluston, josta voit löytää edellä mainittujen lisäksi maastureita ja urheilu- ja avoautoja. Luotettava asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä ja voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, ja autamme sinua valitsemaan ajoneuvon sekä mahdolliset lisäpalvelut, jotta saat käyttöösi matkasi tarkoitusta parhaiten vastaavan vuokra-auton.

 
 • Mauritius/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery Service
  . Mauritius

  ma. - su.08:30 - 16:30
  Juhlapyhä08:30 - 16:30

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Tutustu Port Louisiin Sixtin vuokra-auton kyydissä

Vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten tiedät astuvasi turvallisen ja miellyttävän vuokra-auton rattiin. Kokemusta voit vielä erikseen räätälöidä meiltä löytyvillä lisäpalveluilla, jotka on suunniteltu helpottamaan matkan tekoasi, ja näin autonvuokraus Port Louisissa tehostaa ajankäyttöäsi ja kruunaa matkasi tällä paratiisisaarella. Turvallisuuteen voit panostaa lisävakuutuksilla, kuten lasi- ja rengasturvalla, ja jos taas olet liikkeellä lasten kanssa, turvalliset lastenistuimet ovat tärkeä lisä vuokra-autoosi, eikä GPS-navigaattorikaan jätä sinua pulaan vierailla teillä. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme varataksesi vuokra-auton tai käy tekemässä varaus verkkosivuillamme, otathan kuitenkin huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Sixt Autovuokraamo tuo Port Louisin ihmeet lähellesi

Mauritiuksen pääkaupunki Port Louis on maan suurin kaupunki, siellä on noin 200.000 asukasta ja yksi Intian valtameren merkittävimmistä satamista, ja se on myös maan suosituimpien matkailukohteiden kärjessä. Kaupunkia voi ihailla Adelaiden linnoituksen kukkulalta, joka onkin yksi keskeisiä kaupungin nähtävyyksiä vuorella sijaitsevan vanhankaupungin ohella. Port Louisista löytyy myös UNESCOn maailmanperintökohde, Aapravasi Ghat, joka on raunioitunut ryhmä rakennuksia, joissa asui saarelle tuotuja intialaisia siirtotyöläisiä, joita tuotiin paikkaan orjuuden lakkauttamisen jälkeen 1833.

Port Louis on myös erinomainen paikka tehdä ostoksia, ja Caudan Waterfrontista löydät huippudesignia edullisesti, mauritiuslaista käsityötä ja paljon muuta, joka mahtuu hienosti vuokra-autosi takakonttiin, eikä sinun tarvitse kulkea ympäriinsä tavaroita kantaen. Samalla voit käydä tutustumassa saarella muinoin asuneeseen, lentokyvyttömään dodo-lintuun luonnontieteellisessä museossa. Varaa siis vuokra-auto matkallesi Port Louisiin ja Mauritiukselle ja ihanat elämykset odottavat sinua!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service