Autonvuokraus
Quatre Bornes
Piilota
Mauritius // Quatre Bornes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Quatre Bornes

Nappaa Mauritiuksen Quatre Bornesin Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto allesi ja pääset nauttimaan Mauritiuksen lämmöstä ja nähtävyyksistä joustavasti. Olemme tehneet kaiken sen eteen, että autonvuokraus käy mahdollisimman helposti, ja voit tehdä varauksen jo ennen Quatre Bornesin matkaasi verkkosivuillamme tai soittamalla meille puhelimitse. Sixt Autovuokraamosta löydät varmasti sopivan ajoperin Mauritiuksen matkallesi. Saarella liikkumiseen mitä mainioin valinta on näppärä vuokrahenkilöauto. Voit valita myös tilavan minibussin suuremmalle kaveriporukalle. Vuokra-autojemme vuokraus on helppoa Quatre Bornesin Sixt Autovuokraamossa, ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

 
 • Mauritius Quatre Bornes
  5 Ave.Bernardin de SaintPierre
  72350 Quatre Bornes, Mauritius

  ma. - pe.08:30 - 16:30
  la. - su.09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mauritius Quatre Bornes

  Sixt Autonvuokraus
  5 Ave.Bernardin de SaintPierre
  72350 Quatre Bornes, Mauritius

  ma. - pe.08:30 - 16:30
  la. - su.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

Sixt Autovuokraamo tarjoaa laadukkaan kokemuksen Quatre Bornesissa

Sixt Autovuokraamo tarjoaa laadukkaan kokemuksen Quatre Bornesissa

Me Sixtillä haluamme, että matkustat mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti. Kauttamme voitkin valita useita erilaisia lisäpalveluita varaukseesi. GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä etkä eksy, vaikka olisit Mauritiuksella ensimmäistä kertaa. Voit valita useiden erilaisten autojen välillä, mutta huomaathan, että voimme taata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä mallin tai merkkiä. Uneksi itsellesi unelmiesi loma ja anna Sixtin Autovuokraamon Quatre Bornesissa varustaa sinut matkaan! Löydät ajantasaiset tarjouksemme näppärästi verkkosivuiltamme.

Kukkasten kaupungissa Sixt vuokra-autolla

Quatre Bornes on noin 77.500 asukkaan kaupunki Mauritiuksen tasavallan saarivaltiossa. Se sijaitsee saaren länsipuolella. Kuvankaunis Quatre Bornes tunnetaan myös nimellä La Ville des Fleurs, joka tarkoittaa kukkasten kaupunkia. Tämä ihana kaupunki on maan neljänneksi suurin kaupunki. Mauritiuksen saari sijaitsee Intian valtameressä, joten rantaviiva ei tältä saarelta lopu. Kaupunki sijaitseekin ihanteellisella paikalla, vain noin puolen tunnin ajomatkan päällä rannikosta. Pakkaat vain mukaan uimatarvikkeet sekä eväät ja suuntaat vaikkapa Tamarinin uimarannalle. Rentoutuminen voi alkaa heti. Samalla matkalla kannattaa käväistä myös saaren kiehtovassa Casela World of Adventures -seikkailupuistossa, jossa pääsette muun muassa paijaamaan eläimiä ja laskemaan köysirataa pitkin.

Quatre Bornesissa shoppailet sydämesi kyllyydestä markkinoilla, jotka ovat täynnä elämää. Ostokset kulkevat näppärästi mukana tilavassa Sixtin vuokra-autossa. Tai miksipä et ottaisi Quatre Bornesin Sixt Autovuokraamosta ajopeliä allesi ja suuntaisi golfaamaan vaikkapa Tamarinan golf-radalle. Valinta on kokonaan sinun, kun allasi on Sixtin vuokra-auto!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service