Autonvuokraus
Guadalajara Lentoasema
Piilota
Meksiko // Guadalajara // Guadalajara Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guadalajara Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5
  45659 Guadalajara MX +52-3336885613
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GDL
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Guadalajaran lentoasemalla

Vuokraa Meksikon lomallasi auto Sixt Autovuokraamosta Guadalajaran lentoasemalta, yhdistä lomaasi halutessasi useampi kaupunki, nappaa maisemakuvia matkalla ja nautiskele perillä meksikolaisia herkkuja. Guadalajara on loistava kohde niin työmatkalaisille, kaupunkimatkailulle kuin myös tien päällä viihtyvillekin. Vuokra-automme ovat uusia ja luotettavia, ja valikoimasta löydät niin näppäränkokoiset henkilöautot, tilavat farmariautot perheille kuin minibussitkin isommille kaveriporukoille. Autoa varatessasi muistathan, että voimme taata ainoastaan autokategorian, mutta emme yksittäistä automerkkiä. Kun suunnitteilla on autonvuokraus Guadalajaran lentoasemalla, varauksen voit tehdä kätevästi ennen matkaa internetsivuillamme, milloin vain sinulle sopii.

Autonvuokraus Guadalajaran lentoasemalla

Guadalajaran lentoasema, lyhenne GDL, sijaitsee miljoonakaupungin keskustasta noin 19 kilometrin päässä etelässä. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Miguel Hidalgo y Costilla Airport, ja se on Meksikon kolmanneksi vilkkain lentokenttä. Nimensä lentokenttä on saanut Meksikon itsenäisyyden sankarin, Miguel Hidalgon, mukaan. Autonvuokraus Guadalajaran lentoasemalla käy mitä sukkelimmin - löydät Sixt Autovuokraamon palvelupisteen seuraamalla lentokentän opasteita. Vuokra-auton varaus on näppärää tehdä jo ennen matkaa, jolloin paikalle saavuttuasi pääset aloittamaan matkasi nopeasti ja stressittömästi.

Toteuta road trip vuokra-autolla vaikkapa Meksikon pääkaupunkiin!

Guadalajaran lentoasema on loistava aloituspiste road tripille, joka johtaa maan pääkaupunkiin, Méxicoon. Kun vuokraat uuden ja luotettavan auton Sixt autovuokraamosta lentoasemalta, matkanteko on takuulla nautinto ja voitkin keskittyä nauttimaan upeista maisemista. Lisävarusteista voit valita GPS-navigaattorin, maksaa lisäkuljettajan ja varata lapsille turvaistuimet, jotta et eksy reitiltä ja turvallisuusasiatkin ovat kunnossa. Miljoonakaupunki Guadalajara tarjoaa monenlaista ihmeteltävää ja koettavaa. Kaupungin upeat historialliset rakennukset huokuvat mahtailevaa arkkitehtuuria, kuten Basilica de Nuestra Señora de Zapopanin jyhkeä basilikakirkko sekä Templo Expiatorio del Santísimo Sacramenton katolinen kirkko.

Keskustan nähtävyyksiin pääsee vaivatta tutustumaan vuokra-auton kyydissä, jolloin voi säästää jalkojaan varsinaisten kohteiden kiertämiseen. Vuokra-autossa kulkevat kätevästi myös vaihtovaatteet, pienet välipalat ja ostokset. Erinomainen päiväreissun kohde kaikille luonnosta ja sen ihmeistä kiinnostuneille on Corrinchin pato Mascotan kaupungissa, noin 220 kilometrin päässä Guadalajarasta. Maagisen kolibrien tanssin ja vesiputouksen lisäksi nautintoa saavat myös makunystyrät, joita hyväilevät paikalliset herkut. Anna vaivattomuuden viedä mennessään, ja tutustu lumoavaan Meksikoon Sixt vuokra-autolla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guadalajara Lentoasema GDL Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5 45659 Guadalajara 20.521667, -103.311111 +52-3336885613

Sixt-toimipiste Guadalajara Lentoasema GDL

Carr.Guadalajara ChapalaKm17.5
45659 Guadalajara
 
Puhelinnro +52-3336885613

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service