Autonvuokraus
Los Barriles/Palmas de Cortez
Piilota
Meksiko // Los Barriles // Los Barriles/Palmas de Cortez
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Los Barriles/Palmas de Cortez: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle 20 de Noviembre 2
  23330 Los Barriles MX +52-6241410050
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LAPS01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Tutustu Los Barrilesin kaupunkiin Sixtin vuokra-autolla

Väriä ja eksotiikkaa huokuva Meksiko on oivallinen matkakohde muun muassa surffaajille ja kalastajille, jolloin hyvä valinta liikkumiseen on autonvuokraus Sixt Los Barriles Palmas de Cortezista. Baja California Surin niemen nokassa sijaitseva Los Barriles tunnetaankin Bajan surffikeskuksena. Toimipisteemme, jossa autonvuokraus Los Barriles Palmas de Cortezissa tapahtuu, sijaitsee aivan kaupungin rannikolla, lähellä päätietä numero 1. Löydät Sixt Autovuokraamo Los Barriles Palmas de Cortezin samannimisen hotellin vastaantuloaulasta. Varaus tulee tehdä etukäteen, ja helpoiten se onnistuu verkkosivuillamme, mutta voit halutessasi ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Voit valita haluamasi ajonevuokategorian vuokra-autollesi Los Barriles Palmas de Cortezissa, vaihtoehtoina ovat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit ja luotettavat maasturit. Emme valitettavasti voi luvata käyttöösi yksittäisiä automalleja. Valitse vuokrapakettiisii vielä sinua parhaiten palvelevat lisäpalvelut, ja vuokra-auto on valmis käyttöösi avaimet noudettuasi. Valitse autonvuokraus Sixt Los Barriles Palmas de Cortezista, kun kaipaat vapautta liikkua oman aikataulusi määrittämällä tahdilla.

Räätälöi sinulle sopiva palvelupaketti Sixtiltä

Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin jo vuonna 1912. Yli sadan vuoden kokemus on tuonut meille vankan maineen laadukkaana ja luotettavana asiakaspalvelijana. Vuokra-ajoneuvokalustomme kuuluu eurooppalaiseen kärkikastiin, ja kilpailukykyinen hintatasomme luo tilaa matkakassaasi myös muille elämyksille. Sixtin monipuolisten lisäpalvelujen ansiosta voit halutessasi räätälöidä itsellesi sinua parhaiten palvelevan vuokrapaketin. Voit liittää mukaan esimerkiksi lisäturvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat sekä itsesi että vuokra-auton vahingon tai varkauden varalta. Kätevät kattotelineet pitävät huolen siitä, että urheiluvälineet kuten surffilaudat kulkevat mukana kohteesta toiseen. GPS-navigaattorin avulla löydät perille, sinne minne kuljetkin. Jos mukana on pieniä matkustajia, luot myös heille mukavamman matkan valitsemalla vuokrapakettiin lasten turvaistuimen. Lisäkuljettajat tovat vaihtelua ja taukoa ratin takana istumiseen, ja meillä on huomioitu myös alle 25-vuotiaat kuljettajat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Los Barriles/Palmas de Cortez LAPS01 Calle 20 de Noviembre 2 23330 Los Barriles 23.678258, -109.697248 +52-6241410050

Sixt-toimipiste Los Barriles/Palmas de Cortez LAPS01

Calle 20 de Noviembre 2
23330 Los Barriles
 
Puhelinnro +52-6241410050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service