Auton vuokraus alueella Mexico City

 

Suosituin kohteessa Mexico City

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1 alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Mexico City

Sixt Autovuokraamo Mexico City - laatua renkaista kattoon ja hyödyllisiä lisäpalveluita

Sixt Autovuokraamo Mexico City - laatua renkaista kattoon ja hyödyllisiä lisäpalveluita

Värikkään taiteen, vilkkaan elämän ja henkeäsalpaavien maisemien pääkaupunki - autonvuokraus Mexico Cityssä vie sinut kaiken tämän äärelle. Vuokraa siis allesi Sixtin vuokra-auto Mexico Cityssä ja lähde elämäsi matkalle kohti atsteekkien historiaa, taidemuseoita ja shoppailureissua. Laajassa valikoimassamme on vuokra-ajoneuvo jokaiseen tarkoitukseen: taloudelliset sedanit pitävät budjetin kurissa, kun tilavaan farmariin mahtuu helposti koko perhe matkatavaroineen. Tuoretta avioparia on mukava hemmotella näyttävällä avoautolla, ja liikematkat sujuvat kitkattomasti maasturilla ajellen. Tutustu koko valikoimaan Sixtin internetsivuilla, ja tee varaus jo tänään!Ajoneuvomme ovat uusia ja tutuilta ajoneuvomerkeiltä, kuten Dodge ja Ford, jotta voimme tarjota laadukkaan vuokrauskokemuksen. Tarjoamme vapaat kilometrit, eli vain taivas on rajana, kun tutustut värikkääseen ja ikimuistoiseen Meksikoon. Voit lisäksi valita matkallesi hyödyllisiä lisäpalveluitamme, kuten GPS-navigaattorin kaveriksi vieraammille tieosuuksille, lastenturvaistuimet perheen pienempien matkan turvaksi, ja lisäkuljettajapalvelu on kätevä silloin, kun seurueessa on useita kuljettajan vastuuta jakavia. Lisäturvat, kuten kolariturva ja vapaaehtoinen henkilövakuutus, tuovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalta. Lisätietoa voit kysellä asiantuntevalta ja ystävälliseltä asiakaspalvelultamme, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä.
Retkeile omien aikataulujen mukaan, kun kaverina on Sixtin vuokra-auto Mexico Cityssä

Retkeile omien aikataulujen mukaan, kun kaverina on Sixtin vuokra-auto Mexico Cityssä

Meksikon pääkaupunki, Mexico City, on vilkas ja värikäs kaupunki, jonka uumeniin kätkeytyvät shoppailijan paratiisi, atsteekkien historia, toinen toistaan upeammat taidegalleriat ja retkeilijän aarreaitta. Autonvuokraus Mexico Cityssä on järkevä valinta, sillä silloin ehdit nähdä ja kokea enemmän, omien aikataulujesi puitteissa, kuten vaikkapa noin 71 kilometrin päässä sijaitsevan Teotihuacánin, atsteekkiajan temppelialueen. Tai keskustassa sijaitsevan, sinisestä talostaan tunnetun, Frida Kahlon taidemuseon. Shoppailijat, ja keskipisteen etsijät voivat hakeutua Zocalo-aukiolle, joka tunnetaan kaupungin keskuksena, ja pakata Sixtin vuokra-autoon tehdyt ostokset ja säästää selkää ja jalkoja.Liikematkalla voi olla paikallaan tutustua paikalliseen golf-klubiin, jonka vehreillä viheriöillä käyvät liikeneuvottelut rennolla otteella. Mexico Cityn alueella on useita hyvämaineisia golf-klubeja, joista valita. Kuljeta seuruettasi korkeatasoisella Autovuokraamo Mexico Cityn ajoneuvolla ja hemmottele heitä ilmastoinnin henkäyksissä, auringon paahtaessa ulkona. Yritysasiakaspalvelumme tekee mielellään yrityksellenne tarjouksen, jonka kilpailukykyinen hinta ja laadukkaat ajoneuvot ovat vertaansa vailla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Mexico City

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Mexico City?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mexico City sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Mexico City.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Mexico City?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Mexico City. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Mexico City

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mexico City?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mexico City?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mexico City?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Mexico City

Näytä lisää