Auton vuokraus alueella Monterrey

 

Suosituin kohteessa Monterrey

* Hinnat on laskettu 03.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Monterrey Lentoasema alkaen 10.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Monterrey

Valitse Sixtin autonvuokraus Monterreystä ja koet enemmän matkallasi

Valitse Sixtin autonvuokraus Monterreystä ja koet enemmän matkallasi

Patikoimisesta pitävän, taiteen ystävän ja liikematkailijan kannalta autonvuokraus Monterreyssä antaa mahdollisuuden kierrellä ympäriinsä uusilla ja ensiluokkaisilla ajoneuvoilla. Hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin juuri sellaisilla aikatauluilla kuin sinä haluat, ja suuntaa kulkusi vaikkapa Chipinquen puistoon tai taidemuseokierrokselle. Meillä et maksa erikseen kilometreistä tai maileista, ja lisäksi hintamme ovat edulliset ja uudet ajoneuvot sopivat moneen menoon. Valitse perhelomalle tilava farmari, tiukemman budjetin retkelle taloudellinen sedan, liikematkalle premium-luokan ajoneuvo, ja isommat ryhmät kulkevat mukavasti minibussissa.Me Sixtillä olemme valinneet ajoneuvokalustomme tunnetuimmilta, luotettavilta ajoneuvomerkeiltä, jotta juuri sinun ajokokemuksesi olisi täydellinen. Tämän lisäksi voit varata lisäpalveluita, joilla täydennät matkaasi Meksikossa. GPS-navigaattori voi olla tarpeen, kun ajellaan vieraammilla tieosuuksilla, ja lisäturvat tuovat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Lisäkuljettajasta kannattaa maksaa, kun seurueessa on useampia ajonautinnon jakajia, ja lastenturvaistuimet tuovat turvaa perheen pienempien matkalle. Voit tutustua näihin ja muihinkin lisäpalveluihimme kätevästi internetissä samalla, kun päätät ajoneuvokategorian. Haluamme ystävällisesti muistuttaa, että emme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon tietystä kategoriasta.
Sixt Autovuokraamo Monterrey on ystäväsi tien päällä

Sixt Autovuokraamo Monterrey on ystäväsi tien päällä

Meksikon luoteisosassa sijaitseva Monterrey on kukkuloiden ympäröimä, virkeä kulttuurikaupunki ja tunnettu teollisuudestaan ja maan arvostetuimmasta yliopistosta. Monterreyhin matkaavat pakkaavat mukaansa yleensä retkeilyvarusteet, ottavat alleen suorituskykyisen maasturin Sixt Autovuokraamo Monterreystä, ja suuntaavat kulkunsa noin 12 kilometrin päähän, Parque Ecológico Chipinque -puistoon. Alueella on mahdollista maastopyöräillä, retkeillä, tai koettaa valloittaa vuoren korkein huippu Copete de Águilas, joka kohoaa 2200 metrin korkeuteen. Kaupungissa viihtyville on kaksi hyvin erilaista kohdetta, jotka kilpailevat matkailijoiden suosiosta. Museo del Acero Horno 3 on koko perheen museo, ja sijaitseekin vain noin vartin ajomatkan päässä keskustasta. Museo esittelee seudun vaikuttavaa terästeollisuuden historiaa, ja kierroksen kohokohtana on hissimatka korkeuksiin, josta on upea näkymä yli kaupungin. Toinen kaupungin suosituimmista kohteista on MARCO, eli Museo de Arte Contemporaneo, jonka valtava musta kyyhky toivottaa sinut tervetulleeksi ulko-ovella. Vaihtuvat nykytaiteen esittelyt häikäisevät kävijöitä ympäri maailman. Hyppää siis Sixtin vuokra-ajoneuvon kyytiin, ja lähde keskustan museokierrokselle tai maisemakierrokselle ympäröiville vuorille!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Monterrey

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Monterrey?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Monterrey sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Monterrey.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Monterrey?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Monterrey. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 102 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Monterrey

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Monterrey?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Monterrey?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Monterrey?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Monterrey

Näytä lisää