Autonvuokraus
Playa del Carmen
Piilota
Meksiko // Playa del Carmen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Playa del Carmen

Play del Carmenin -matkasi saa hyvän alun Sixt Autovuokraamosta, jonka autovalikoimasta voit valita matkasi tarkoitukseen parhaiten sopivan ajoneuvon, oli se sitten taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vaikeassakin maastossa kulkeva maasturi tai ylellinen urheilu- tai avoauto. Toimipisteidemme autokalusto on suosittujen automerkkien uusimpia malleja, jotta auton vuokraamisesta tulee sinulle mahdollisimman turvallinen ja miellyttävä kokemus. Olethan rohkeasti yhteydessä luotettavaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse ja me autamme vuokra-auton valinnassa sekä muissa autonvuokraukseen Playa del Carmenissa liittyvissä asioissa joka päivä.

 
 • Playa del Carmen

  Sixt Autonvuokraus
  Av. Constituyentes Local 1
  77710 Playa del Carmen

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Edullista ja helppoa autonvuokrausta Playa del Carmenissa

Jukatanin niemimaa on mitä mainioin kohde vuokrata auto, sillä pääset vuokra-autollasi helposti upeisiin kohteisiin Playa del Carmenin lähettyvillä. Sixt Autovuokraamo tarjoaa myös monipuolisen valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joilla saat matkastasi Playa del Carmeniin entistä paremman. GPS-navigaattori on jokaisen matkalaisen mieluinen seuralainen, joka opastaa perille, ja lapsiperheiden kannattaa muistaa ottaa lasten turvaistuimet vuokra-autoon, jotta matkanteko on helppoa ja mukavaa perheen pienemmillekin. Turvallisuutta Meksikon-matkaasi voit lisätä erilaisilla lisävakuutuksilla, kuten lasi- ja rengasturvalla tai kolariturvalla, eikä lisäkuljettajan nimeäminen ole huono ratkaisu, jos seurueessa on kaksi ajohaluista kuljettajaa, jotka voivat vaihdella kuskin paikalla. Varauksen voit tehdä puhelimitse tai käymällä verkkosivuillamme, mutta otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autoluokan.

Nauti nähtävyyksistä ja rantaelämästä - Sixtin vuokra-auto vie perille

Playa del Carmen on Jukatanin niemimaan toinen suosittu rantakohde Cancunin lisäksi, ja sen keskuskadun, Quintan, varrella on lukuisia ostoskeskuksia, kauppoja, baareja ja ravintoloita, ja jos eksyt ostoksille, tavarat kulkevat helposti vuokra-autosi kyydissä takaisin hotellille. Paikan kuuluisin nähtävyys on maya-teemainen puisto, Xcaret, jossa on lisäksi myös eläintarha ja akvaariomaailma, jotka tekevät kohteesta kiinnostavan perheen pienemmillekin. Vuokra-auton voit suunnata myös tunnin ajomatkan päähän Tulumiin, jossa on yksi maailman kauneimpana pidetyistä rannoista smaragdinvihreine merineen ja valkoisine hiekkarantoineen, sekä rannan läheisyydessä olevine maya-raunioineen, jotka sijaitsevat arkeologisella alueella. Mennessä tai tullessa Tulumiin voit pysähtyä puolimatkassa Akumalin rannalla, jossa snorklatessa voi suurella todennäköisyydellä nähdä merikilpikonnia. Sixtin vuokra-auto allasi näet paljon!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service