Autonvuokraus
Puerto Vallarta
Piilota
Meksiko // Puerto Vallarta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Puerto Vallarta

Autonvuokraus Puerto Vallartan Sixt Autovuokraamosta sopii sinulle, joka tahdot matkallasi vapautta liikkua minne haluat, ja milloin haluat. Koe Meksiko aivan uudella tavalla, ja anna uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen siivittää matkasi kohti unelmien lomaa tai kitkattomasti sujuvaa liikematkaa. Löydät laajasta valikoimastamme tilavat minibussit isommille seurueille, tilavat ja kätevät farmarit perheille, taloudelliset sedanit budjettitietoisille ja näyttävät urheiluautot vaikkapa häämatkalaisille. Tutustu koko Sixtin tarjontaan ja kilpailukykyisiin hintoihin internetissä, ja jätä varauksesi jo tänään!

 
 • Puerto Vallarta Lentoasema
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Puerto Vallarta Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Puerto Vallartassa, etkä maksa kilometreistä tai piilokuluja

Me Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartassa haluamme vain sinun parastasi, ja siksi meillä ei ole piilokuluja eikä kilometrirajoituksia. Näin ollen voit huoletta tutustua juuri niin moneen nähtävyyteen ja kokemukseen kuin sinä haluat! Kattavien peruspalveluiden lisäksi olemme koonneet joukon lisäpalveluja, joiden joukosta voit vuokrata juuri sinun ajokokemustasi täydentävät palvelut. Valitse GPS-navigaattori, mikäli Meksikon tiet eivät ole ennestään tutut, ja lisäkuljettajapalvelulla jaat ajonautintoa seurueen muillekin kuljettajille. Perheelliset voivat vuokrata turvalliset lastenistuimet perheen pienimpien matkan turvaksi. Lisäturvapalveluilla luot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden, kuten kolarin tai loukkaantumisen varalle. Näihin ja muihin lisäpalveluihin voit perehtyä kaikessa rauhassa internetissä.

Autonvuokraus Puerto Vallartassa - helppous, mukavuus ja laadukkuus

Länsi-Meksikon helmi, Puerto Vallarta, on paratiisimaisen kaunis merenrantakaupunki, jonka syleilystä nauttivat niin perheen pienimmäiset kuin surffilaudan kanssa matkustavatkin. Käsityötaito on yksi Meksikon tavaramerkeistä siinä missä tequilakin, ja näitä kannattaa ehdottomasti harkita ostettavaksi kotiin viemisiksi. Shoppailu sujuu kuin tanssi vain, kun alla on Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartan näppärä vuokra-auto. Kruisaile kaupungin ostospaikasta toiseen tai vieraile lähikylien antia ihastellen, ja kuljeta ostokset selkää ja jalkoja säästäen laadukkaan ajoneuvon kyydissä.

Ikimuistoisia valokuvia kaupungin yli saadaksesi kannattaa ajella kukkulaa ylöspäin Mirador Cerro de La Cruzille, ja patikoida loput matkasta. Päivät kaupungin upeilla hiekkarannoilla ovat lokoisan helppoja, kun ajelet Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartan tilavilla ajoneuvoilla koko seurueesi, eväät, lastenhoitotarvikkeet ja rantavarusteet rannalle. Liikematkat sujuvat kitkattoman laadukkaasti, kun pyydät seurueesi vuokra-auton kyytiin ja käytte neuvottelut kaupungin jollain useista korkealaatuisista golf-klubeista. Anna ystävällisen ja osaavan asiakaspalvelumme auttaa vuokrauksessa, viikon jokaisena päivänä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service