Auton vuokraus alueella Puerto Vallarta

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Puerto Vallarta

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Puerto Vallarta Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Puerto Vallarta

Autonvuokraus Puerto Vallartassa, etkä maksa kilometreistä tai piilokuluja

Autonvuokraus Puerto Vallartassa, etkä maksa kilometreistä tai piilokuluja

Autonvuokraus Puerto Vallartan Sixt Autovuokraamosta sopii sinulle, joka tahdot matkallasi vapautta liikkua minne haluat, ja milloin haluat. Koe Meksiko aivan uudella tavalla, ja anna uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen siivittää matkasi kohti unelmien lomaa tai kitkattomasti sujuvaa liikematkaa. Löydät laajasta valikoimastamme tilavat minibussit isommille seurueille, tilavat ja kätevät farmarit perheille, taloudelliset sedanit budjettitietoisille ja näyttävät urheiluautot vaikkapa häämatkalaisille. Tutustu koko Sixtin tarjontaan ja kilpailukykyisiin hintoihin internetissä, ja jätä varauksesi jo tänään! Me Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartassa haluamme vain sinun parastasi, ja siksi meillä ei ole piilokuluja eikä kilometrirajoituksia. Näin ollen voit huoletta tutustua juuri niin moneen nähtävyyteen ja kokemukseen kuin sinä haluat! Kattavien peruspalveluiden lisäksi olemme koonneet joukon lisäpalveluja, joiden joukosta voit vuokrata juuri sinun ajokokemustasi täydentävät palvelut. Valitse GPS-navigaattori, mikäli Meksikon tiet eivät ole ennestään tutut, ja lisäkuljettajapalvelulla jaat ajonautintoa seurueen muillekin kuljettajille. Perheelliset voivat vuokrata turvalliset lastenistuimet perheen pienimpien matkan turvaksi. Lisäturvapalveluilla luot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden, kuten kolarin tai loukkaantumisen varalle. Näihin ja muihin lisäpalveluihin voit perehtyä kaikessa rauhassa internetissä.
Autonvuokraus Puerto Vallartassa - helppous, mukavuus ja laadukkuus

Autonvuokraus Puerto Vallartassa - helppous, mukavuus ja laadukkuus

Länsi-Meksikon helmi, Puerto Vallarta, on paratiisimaisen kaunis merenrantakaupunki, jonka syleilystä nauttivat niin perheen pienimmäiset kuin surffilaudan kanssa matkustavatkin. Käsityötaito on yksi Meksikon tavaramerkeistä siinä missä tequilakin, ja näitä kannattaa ehdottomasti harkita ostettavaksi kotiin viemisiksi. Shoppailu sujuu kuin tanssi vain, kun alla on Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartan näppärä vuokra-auto. Kruisaile kaupungin ostospaikasta toiseen tai vieraile lähikylien antia ihastellen, ja kuljeta ostokset selkää ja jalkoja säästäen laadukkaan ajoneuvon kyydissä. Ikimuistoisia valokuvia kaupungin yli saadaksesi kannattaa ajella kukkulaa ylöspäin Mirador Cerro de La Cruzille, ja patikoida loput matkasta. Päivät kaupungin upeilla hiekkarannoilla ovat lokoisan helppoja, kun ajelet Sixt Autovuokraamo Puerto Vallartan tilavilla ajoneuvoilla koko seurueesi, eväät, lastenhoitotarvikkeet ja rantavarusteet rannalle. Liikematkat sujuvat kitkattoman laadukkaasti, kun pyydät seurueesi vuokra-auton kyytiin ja käytte neuvottelut kaupungin jollain useista korkealaatuisista golf-klubeista. Anna ystävällisen ja osaavan asiakaspalvelumme auttaa vuokrauksessa, viikon jokaisena päivänä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Puerto Vallarta
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Puerto Vallarta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Puerto Vallarta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Puerto Vallarta.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Puerto Vallarta?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Puerto Vallarta. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,0
Perustuu 149 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Puerto Vallarta
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Puerto Vallarta?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Puerto Vallarta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Puerto Vallarta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Puerto Vallarta

Näytä lisää