Auton vuokraus toimipisteestä Los Cabos Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Los Cabos Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Los Cabos Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Los Cabos Lentoasema

Osoite

Carretera Transpeninsular, 23420 San Jose del Cabo, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Los Cabos Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Los Cabosin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Los Cabosin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Los Cabosin lentoasemalla palvelee sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta San José del Capossa! Vuokraa turvallinen ja luotettava ajoneuvo laajasta valikoimastamme, joka kattaa suosituimpien automerkkien uusimmat mallit. Huomaathan, että varaus tehdään autoluokasta, tiettyä automallia ei voida taata. Kaikki vuokra-automme Los Cabosin lentokentällä ovat ilmastoituja, ja lisäpalveluista voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin, lisävakuutukset sekä eri kokoisia lastenistuimia. Toimipisteemme sijaitsee Plaza Puerto Logisticolla, näppärästi vain 500 metrin päässä terminaali 1:stä. Autonvuokraus Los Cabosin lentoasemalla on helppoa ja sujuvaa!
Autonvuokraus Los Cabosin lentoasemalla

Autonvuokraus Los Cabosin lentoasemalla

Los Cabosin kansainvälinen lentoasema, lyhennettynä SJD, sijaitsee 12 kilometriä José del Capon kaupungista pohjoiseen. Matka sinne taittuu moottoritietä pitkin lentokentältä vain 17 minuutissa. Naapurikaupunkiin Cabo San Lucasiin ajaa noin 45 minuutissa. Vuokra-auton varaus hoituu helposti verkkosivuillamme tai puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli autonvuokraus Los Cabosin lentokentällä herättää kysyttävää. Älä epäröi ottaa yhteyttä, palvelemme sinua kellon ympäri!
Ota José del Caposta kaikki irti vuokra-autolla

Ota José del Caposta kaikki irti vuokra-autolla

José del Capo muodostaa naapurikaupunkinsa Cabo San Lucasin kanssa Los Cabosin alueen Meksikossa, Kalifornian niemimaan kärjessä. José del Capo on tunnettu rauhallisesta elämänrytmistään, pitkistä hiekkarannoistaan sekä värikkäistä taidegallerioistaan. Kaupunginaukion Plaza Mijaresin ympäriltä löydät lukuisia kahviloita, baareja ja ravintoloita - viehättäviä pikku kauppoja unohtamatta. Pysähdy nauttimaan meksikolaisista herkuista ja hanki tuliaisia kotiin vietäväksi. José del Capo tarjoaa taiteen ystäville kymmeniä gallerioita ja museoita ympäri kaupunkia. Rannoille, kuten Costa Azuliin, ajaa kaupungista 10 minuutissa, ja viereiselle Playa Palmillalle noin vartissa. Perhelomalla ei kannata unohtaa José del Capon delfinaariota, jonne on matkaa kaupungista noin 3,5 kilometriä.Kun vuokraat auton Sixtiltä, voit helposti kokea myös sähäkän naapurikaupungin Cabo San Lucasin vilkkaan yöelämän. Nämä kaksi vierekkäin sijaitsevaa sisaruskaupunkia ovat tunnelmaltaan hyvin erilaisia. Siinä missä José del Capoon mennään taiteen ja verkkaisen elämänrytmin perässä, Cabo San Lucasiin lähdetään juhlimaan railakkaiden rytmien tahdissa. Cabo San Lucasiin on José del Caposta matkaa rantaviivaa pitkin 40 kilometriä. Se taittuu vuokra-autolla noin 40 minuutissa. Tässä kohteessa tarjoamme vapaat ajokilometrit, joten matkusta huoletta!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Los Cabos Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Los Cabos Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Los Cabos Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Los Cabos Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Los Cabos Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Los Cabos Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Los Cabos Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Los Cabos Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Los Cabos Lentoasema

Näytä lisää