Autonvuokraus
Monaco
Piilota
Monaco
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Monaco: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Monacossa

Kun haluat lomaasi hieman joustavuutta, Sixtin autonvuokraus Monacossa on kuin sinulle tehty. Meidän toimipisteemme löydät Monte Carlosta, jonne on helppo löytää. Palvelemme sinua päivittäin aina varhaisesta aamusta asti. Voit palauttaa auton toimipisteellemme ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme kattaa tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheiluautot ja avoautot. Tarjoamme myös kattavasti erilaisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattoreita ja lastenistuimia. Varaa vuokra-auto Monte Carlon toimipisteeltämme joko netissä tai puhelimitse. Auton noutaminenkin sujuu näppärästi, kun olet vuokrannut sen etukäteen. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Liikenne on vilkkaampaa kuin Suomessa

Monacosta tulevat ensimmäisenä mieleen urheiluautot ja ahtaat kadut. Näitä molempia sieltä löytyy. Liikenne onkin huomattavasti nopeatempoisempaa kuin Suomessa, mutta mukaan mahtuu kyllä. Ole vain tarkkana, eikä sinulla taatusti ole hätää. Muista nämä keskeisimmät liikennesäännöt:

 • Nopeusrajoitusten kanssa tulee olla tarkkana
 • Älä koskaan puhua kännykkään ajon aikana
 • Käytä turvavyötä ja vaadi myös muiden käyttävän sitä
Kaupungin keskustassa ajaminen voi olla haastavaa, koska tiet ovat todella ahtaita. Kannattaa siis katsoa tarkkaan molempiin peileihin. Huomioi myös yksisuuntaiset kadut. Pysäköidä saa vain sallituille pysäköintipaikoille. Muista myös maksaa mahdollinen pysäköintimaksu.

Autonvuokraus Monacossa antaa mahdollisuuksia liikkua

Sixtillä on yksi autovuokraamo Monacossa. Tämä onkin riittävästi, sillä kyseessä on kuitenkin maailman toiseksi pienin valtio. Autovuokraamomme Monacossa palvelee sinua tarvittaessa vaikka kellon ympäri, joten saat joustavuutta lomaasi vuokraamalla auton meiltä. Maasta voi tehdä päiväretkiä muihin valtioihin, jotka ovat vain muutamien minuuttien ajomatkan päässä. Tällaisia valtioita ovat esimerkiksi Ranska ja Italia. Matkailu on maan tärkein tulonlähde, joten siihen onkin panostettu. Monacossa voi lähteä katsomaan ympäri maailman tunnettuja autokilpailuja tai sitten piipahtaa jollakin maan lukemattomista kasinoista. Löytyypä maasta myös maailman parhaaksi tituleerattu museo. Se on oseanografinen museo, jonka yhteydestä löytyy myös museon akvaario. Nämä molemmat ovat siis ehdottomasti käymisen arvoisia kohteita, olipa liikkeellä sitten yksin, aikuisista koostuvassa seurueessa tai lasten kanssa. Voit myös ajaa ympäri valtiota etsien parasta ravintolaa. Monacon ruokakulttuuri on korkeatasoista ja ruoissa käytetään paljon tuoreita raaka-aineita. Ruokakulttuurissa sekoittuvat niin ranskalainen kuin italialainenkin keittiö. Paikalliset tuotteet, kala ja äyriäiset ovat eniten käytettyjä raaka-aineita. Tutustu siis paikallisiin herkkuihin ja ihastu ikihyviksi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service