Autonvuokraus
Monaco
Piilota
Monaco // Monaco
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Monaco

Monaco, tuo Välimeren helmi, saa täysin uudenlaisen ulottuvuuden kun tutustut siihen Sixt Autovuokraamo Monacon laadukkailla ajoneuvoilla. Voit valita laajasta autovalikoimastamme taloudellisen henkilöauton, tilavan farmarin, isomman seurueen minibussin tai tehdä lähtemättömän vaikutuksen monacolaisiin ja seurueeseesi loistoautolla. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä niin liikematkailijoita, perhelomalaisia kuin häämatkalaisiakin löytämään meiltä itselleen sopivimman ratkaisun ja kilpailukykyisimmät hinnat. Voit myös itse tehdä varauksen näppärästi internetsivuillamme, joilta löytyy lisätietoa mm. kätevistä lisäpalveluistamme.

 
 • Monaco Monte Carlo/Le Meridien
  22, Ave Princesse Grace
  98000 Monaco

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Monaco Monte Carlo/Le Meridien

  Sixt Autonvuokraus
  22, Ave Princesse Grace
  98000 Monaco

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Juhlapyhä09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kätevät Sixt-lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauskokemustasi Monacossa

Me Sixt Autovuokraamo Monacossa olemme miettineet kaiken valmiiksi, jotta juuri sinun ja seurueesi matka olisi mahdollisimman täydellinen. Ajoneuvomme ovat perusvarustuksiltaan kattavat vuokra-autot, joita voit halutessasi varustaa kätevillä lisäpalveluillamme. Voit vaikuttaa lisäpalveluilla mm. siihen, että saat dieselmoottorilla varustetun ajoneuvon, mikäli se on valitsemassasi ajoneuvokategoriassa mahdollista. GPS-navigaattorilla taas huolehdit siitä, ettet eksy Monacon vilkkailla kaduilla, ja lastenturvaistuimissa kuljetat turvallisesti perheen pienimmäisiä matkalaisia. Anna seurueen muillekin kuljettajille mahdollisuus ajamisen nautintoon ja valitse lisäkuljettajapalvelu. Lisäturvapalvelut antavat mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tapahtumien varalle. Huomioithan, että Sixt autonvuokraus Monacossa voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Ylitsepursuavaa ylellisyyttä, formuloiden huumaa ja shoppailun riemua

Monaco on liikematkailun helmi, jossa on ajateltu kaikkea laadukkaista kokouspalveluista Michelin-tason ravintoloihin. Anna Autovuokraamo Monacon kuljettaa sinut ja seurueesi kohteesta toiseen näyttävästi ja miellyttävästi. Tilavista ja laadukkaista ajoneuvoista voivat nauttia myös perheelliset, joille tarjoamme tilavat farmarit perheen ja matkatavaroiden vaivattomaan liikutteluun. Koe helppous myös rannalle mentäessä, kun ajoneuvon kyydissä kulkevat niin rantavarusteet, lastenhoitotarvikkeet kuin eväätkin.

Sixt Autovuokraamo Monaco tekee myös design-shoppailusta hauskaa, kun säästät jalkoja ja selkääsi vuokra-auton kyydissä. Ylellisiä ostoksia pikkuisine laatuputiikkeineen tarjoaa ainakin Mètropole Shopping Monte-Carlo sekä Fontvieillen ostosalue. Ylenpalttisten ostosmahdollisuuksien lisäksi vuoristoisessa Monacossa on huikeat maisemat päiväajelulle. Ota siis osaksi matkaohjelmaasi Monacossa autonvuokraus, allesi ilmastoitu ajoneuvo ja anna maisemien ihastuttaa. Suuntaa kulkusi myös suosituille nähtävyyksille, kuten Larvotton alueen japanilaiseen puutarhaan, ja tietysti glamourin kehtoon, kasinoon. Kaikille sopiva nähtävyys on Monaco-Villen kukkulalla sijaitseva hulppea Palais Princier, prinssin palatsi. Ota nähtävyydet ja mielenkiinnon kohteet haltuun Sixt Autovuokraamo Monacon laatuautoilla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service