Auton vuokraus maassa Mongolia

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Mongolia

Tutustu kohdemaahan Mongolia

Autonvuokraus Mongolia

Autonvuokraus Mongolia

Autonvuokraus Mongoliassa on helppoa silloin, kun valintasi on Sixt. Olemme vuokranneet autoja maassa matkustaville turisteille jo useiden vuosien ajan. Meillä on jopa kahdeksan toimipistettä pääkaupunki Ulaanbaatarissa. Yksi näistä sijaitsee kaupungin kansainvälisellä lentoasemalla. Sen lisäksi auton voi vuokrata Darhanista, Sainshandista ja Erdenetistä. Toimipisteiltämme voi vuokrata tavallisia henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Ota vuokrapakettiisi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutus tai ylimääräinen kuljettaja. Varaa vuokra-auto Mongoliasta etukäteen joko netistä tai puhelimitse. Vain näin varmistat saavasi haluamasi auton. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Mongolian liikennesäännöt - maassa maan tavalla

Mongolian liikennesäännöt - maassa maan tavalla

Autonvuokraus Mongoliassa voi olla haaste suomalaiselle. Ensinnäkään tieverkostot eivät ole sitä, mihin olemme tottuneet. Tärkeää on muistaa tankata aina suurissa kaupungeissa, koska välimatkat voivat olla pitkiä, eikä bensa-asemaa välttämättä löydy joka paikasta. Maassa ei juurikaan ole sellaisia maanteitä, joita Suomessa on. Kaikki tiet ovat enemmän tai vähemmän hiekkateitä, eikä niitä ole merkitty. Ota siis navigaattori avuksesi paikasta toiseen suunnistaessasi. Pidä katseesi tiukasti tiessä, sillä tiet ovat yleensä täynnä kuoppia ja halkeamia. Älä siis missään nimessä kiirehdi, vaan varaa aikaa. Näin säästyt monelta päänvaivalta. Jos sinulla on jotakin kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua ympäri vuorokauden.
Koe tämä karunkaunis maa vuokra-autolla

Koe tämä karunkaunis maa vuokra-autolla

Mongoliassa pitkät välimatkat saattavat tuottaa tuskaa, koska kulkeminen autollakin on hidasta. Autonvuokraus Mongoliassa on silti loistava keino päästä näkemään maata, josta löytyy jokaiselle jotakin. Sixtin autovuokraamot Mongoliassa vuokraavat esimerkiksi maastureita seikkailunhaluisille turisteille. Maasturilla pääset kulkemaan huonoillakin teillä, eikä reissusi jää ainakaan tekemättä tästä syystä. Maa on tunnettu Gobin aavikostaan, jonne moni mieliikin maahan päästyään. Gobin aavikko sijaitsee Gurvan Saikhanin kansallispuistossa Ömnögovin alueella. Pääkaupunki Ulaanbaatarin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Zanabazarin taidemuseo, Sukhbaatarin aukio, Kansallismuseo sekä Bogd Khan talvipalatsi. Myös kuuluisaa Thinghis Khania kunnioitetaan niin patsain kuin museoin eri puolilla maata. Pistäydy esimerkiksi Nalaikhissa, jossa on suuri Chinggis Khaan -patsas. Patsas on 40 metriä korkea. Turistien on mahdollista päästä hissillä patsaan yläosassa sijaitsevalle näköalatasanteelle. Pääsymaksu on muutaman euron luokkaa. Mongoliassa voi siis tehdä kaikenlaista mielenkiintoista edullisesti. Se tunnetaankin halvoista hinnoistaan, jotka koskevat myös bensiiniä. Ota siis lomastasi kaikki irti ja lähde kiertämään Mongoliaa ristiin rastiin vuokra-autollasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Mongolia

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mongolia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mongolia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mongolia?
Olitpa sitten aikeissa viipyä kohteessa Mongolia tai matkustaa pidemmälle, pitkäaikaisvuokran varaaminen on helppoa. Syötä matkapäivämäärät sekä nouto-/palautustoimipiste, ja me löydämme sinulle edullisia pitkäaikaisvuokratarjouksia.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Mongolia

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mongolia?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Mongolia

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Mongolia

Näytä lisää