Autonvuokraus
Budva
Piilota
Montenegro // Budva
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Budva

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Budvassa sopii oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat taittaa matkansa joustavasti ja tyylikkäästi. Saat meiltä käyttöösi laadukkaat ja moneen tarpeeseen sopivat ajoneuvot, ja asiakaspalvelua kellon ympäri. Sixt Autovuokraamosta Budvasta voit vuokrata erilaisia taloudellisia henkilöautoja, luotettavia farmariautoja tai vaikkapa minibussin, jos matkaseurueenne on suuri. Vuokra-auto Budvassa mahdollistaa tutkimusmatkasi kiehtovassa Montenegrossa. Älä siis epäröi, vaan varaa Sixt vuokra-auto matkallesi jo nyt. Voit tehdä varauksen helposti jo etukäteen joko vierailemalla verkkosuvuillamme taikka puhelimitse.

 
 • Budva/Hotel Admiral

  Sixt Autonvuokraus
  Jadranski put b.b.
  85310 Budva

  ma. - pe.09:00 - 15:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Budva palvelee ammattitaidolla

Autonvuokraus Budvassa on helppoa ja edullista. Miksi et siis ottaisi allesi Sixt vuokra-autoa ja matkaisi Montenegrossa tyylillä ja aina oman aikataulusi mukaan? Laajasta autovalikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pyydämme huomioimaan, että tiettyä ajoneuvomallia tai -merkkiä ei voida luvata. Lisäpalveluna voit liittää tilaukseesi vaikkapa lasten turvaistuimen, jotta perheen pienimmät matkaavat aina turvallisesti. Laadukkaat ajoneuvot takaavat huolettoman ajoelämyksen, ja takaamme vapaat kilometrit. Tuntemattomilla reiteilläkään et eksy, kun apunasi on GPS-navigaattori. Otathan siis yhteyttä jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Budvan rivieralle Sixt vuokra-autolla

Liikut näpsäkästi oman aikataulusi mukaan Montenegron Budvassa, kun otat allesi menopelin Sixt Autovuokraamosta Budvasta. Tämä noin 15.000 asukkaan kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannalla Montenegron eteläosassa. Välimerellinen ilmasto ja pitkät, kauniit rannat tekevät paikasta suositun rantalomakohteen. Mikäpä olisikaan sen parempaa, kuin uimapuvun nappaaminen mukaan ja hurauttaminen rannalle lekottelemaan tai harrastamaan erilaisia vesiaktiviteetteja? Budvan rantaviivaa on huikeat 20 kilometriä, joten kaikille löytynee täältä sopiva ranta. Budvan rannikko on tunnettu nimellä Budvan riviera. Suosittuja rantoja täällä ovat esimerkiksi Jaz Beach, Slovenska ja Becici.

Budvassa ollessa kannattaa käydä ihailemassa kaupungin nähtävyyksiä rannalla rentoutumisen lisäksi. Suuntaa esimerkiksi vanhaan kaupunkiin ihmettelemään kaupungin linnoitusta sekä vierailemaan pienissä putiikeissa ja ravintoloissa. Sixt vuokra-auto allasi voit lähteä myös pidemmille retkille. Ajele vaikkapa Kotoriin, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Budvasta. Kotorin vanha kaupunki on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Se kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloonkin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service