Autonvuokraus
Herceg Novi
Piilota
Montenegro // Herceg Novi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Herceg Novi

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Herceg Novissa on oiva vaihtoehto, kun haluat kokea Montenegron matkallasi enemmän! Vuokra-autolla pääset näppärästi liikkumaan kohteesta toiseen riippumattomana muiden aikatauluista kuin omastasi. Voit luottaa autokalustomme ajoneuvojemme turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Meillä Sixtillä on tärkeää, että asiakkaamme löytävät mieleisensä ajoneuvon, joten panostamme autovalikoimamme monipuolisuuteen. Löydät meiltä niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin isompien seurueiden minibussitkin. Vuokraus kauttamme on myös helppoa ja sujuvaa, joten sinun ei tarvitse stressata käytännön asioista. Käänny vain puoleemme ja autamme sinut matkaan!

 
 • Herceg Novi Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Dr. Jovana Bijelica 1
  85340 Herceg Novi

  ma. - la.08:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Igalo/Palmon Bay Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Sava Ilica 7
  85347 Igalo, Herceg Novi

  ma. - la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Sixtin Autovuokraamo palvelee ammattitaidolla Herceg Novissa

Vuokra-autolla taitat kätevästi matkaa niin Herceg Novissa kuin laajemminkin Montenegrossa. Käy Sixt Autovuokraamossamme Herceg Novissa noutamassa edullinen henkilöauto, tilava farmari taikka minibussi suuremmallekin seurueelle käyttöön. Tarjoamme myös luotettavia maastureita asiakkaillemme, jos sellainen tuntuu ajoneuvona mieleisemmältä. Toivomme sinun huomioivan, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Tutustuthan ihmeessä myös monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta saat räätälöityä matkastasi juuri oman makusi mukaisen. Valittavana on esimerkiksi vakuutuksia, GPS-navigaattori tai lastenistuin, koska turvallisuutesi on meille tärkeää. Tiesitkö, että meillä myös alle 25-vuotias voi vuokrata ajoneuvoja? Vapailla kilometreillä huristelet juuri niihin kohteisiin, mihin haluatkin. Kuulostaa mahtavalta, eikö vain?

Herceg Novi täynnä nähtävää ja koettavaa

Vasta hieman yli kymmenen vuotta sitten itsenäistynyt Montenegro on kiehtova matkailukohde, ja autonvuokraus mainio tapa liikkua tässä pienessä maassa sekä Herceg Novin kaupungissa. Matkat ovat lyhyet, mutta nähtävää ja koettavaa riittää. Ota allesi luotettava Sixt vuokra-auto Herceg Novin Sixt Autovuokraamosta ja tutki tätä kiehtovaa maata sieltä käsin, samalla tutustuen Montenegron rivierana tunnettuun merenrantakaupunkiin. Huristelet huolettomasti ja oman aikataulusi mukaan Herceg Novissa sekä sen ympäristössä. Matkaa esimerkiksi maan pääkaupunkiin Podgoricaan on hieman yli sata kilometriä.

Herceg Novi on noin 50.000 asukkaan kaupunki Kroatian vastaisella rajalla Adrianmeren rannalla. Rantakaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat tietenkin upeat rannat, joilla kaikenlaiset vesiaktiviteetit luonnistuvat mainiosti. Kaupungissa on kaunis vanha kaupunki, jota kannattaa kiivetä katsomaan. Kanli Kulan linnoitukselta on hienot merinäkymät. Koe tämä kaikki - ja paljon enemmän - Sixt vuokra-auton avulla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service