Auton vuokraus alueella Herceg Novi

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Herceg Novi

Sixtin Autovuokraamo palvelee ammattitaidolla Herceg Novissa

Sixtin Autovuokraamo palvelee ammattitaidolla Herceg Novissa

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Herceg Novissa on oiva vaihtoehto, kun haluat kokea Montenegron matkallasi enemmän! Vuokra-autolla pääset näppärästi liikkumaan kohteesta toiseen riippumattomana muiden aikatauluista kuin omastasi. Voit luottaa autokalustomme ajoneuvojemme turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Meillä Sixtillä on tärkeää, että asiakkaamme löytävät mieleisensä ajoneuvon, joten panostamme autovalikoimamme monipuolisuuteen. Löydät meiltä niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin isompien seurueiden minibussitkin. Vuokraus kauttamme on myös helppoa ja sujuvaa, joten sinun ei tarvitse stressata käytännön asioista. Käänny vain puoleemme ja autamme sinut matkaan! Vuokra-autolla taitat kätevästi matkaa niin Herceg Novissa kuin laajemminkin Montenegrossa. Käy Sixt Autovuokraamossamme Herceg Novissa noutamassa edullinen henkilöauto, tilava farmari taikka minibussi suuremmallekin seurueelle käyttöön. Tarjoamme myös luotettavia maastureita asiakkaillemme, jos sellainen tuntuu ajoneuvona mieleisemmältä. Toivomme sinun huomioivan, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Tutustuthan ihmeessä myös monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta saat räätälöityä matkastasi juuri oman makusi mukaisen. Valittavana on esimerkiksi vakuutuksia, GPS-navigaattori tai lastenistuin, koska turvallisuutesi on meille tärkeää. Tiesitkö, että meillä myös alle 25-vuotias voi vuokrata ajoneuvoja? Vapailla kilometreillä huristelet juuri niihin kohteisiin, mihin haluatkin. Kuulostaa mahtavalta, eikö vain?
Herceg Novi täynnä nähtävää ja koettavaa

Herceg Novi täynnä nähtävää ja koettavaa

Vasta hieman yli kymmenen vuotta sitten itsenäistynyt Montenegro on kiehtova matkailukohde, ja autonvuokraus mainio tapa liikkua tässä pienessä maassa sekä Herceg Novin kaupungissa. Matkat ovat lyhyet, mutta nähtävää ja koettavaa riittää. Ota allesi luotettava Sixt vuokra-auto Herceg Novin Sixt Autovuokraamosta ja tutki tätä kiehtovaa maata sieltä käsin, samalla tutustuen Montenegron rivierana tunnettuun merenrantakaupunkiin. Huristelet huolettomasti ja oman aikataulusi mukaan Herceg Novissa sekä sen ympäristössä. Matkaa esimerkiksi maan pääkaupunkiin Podgoricaan on hieman yli sata kilometriä. Herceg Novi on noin 50.000 asukkaan kaupunki Kroatian vastaisella rajalla Adrianmeren rannalla. Rantakaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat tietenkin upeat rannat, joilla kaikenlaiset vesiaktiviteetit luonnistuvat mainiosti. Kaupungissa on kaunis vanha kaupunki, jota kannattaa kiivetä katsomaan. Kanli Kulan linnoitukselta on hienot merinäkymät. Koe tämä kaikki - ja paljon enemmän - Sixt vuokra-auton avulla!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Herceg Novi
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Herceg Novi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Herceg Novi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Herceg Novi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Herceg Novi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Herceg Novi
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Herceg Novi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Herceg Novi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Herceg Novi

Näytä lisää