Autonvuokraus
Kotor
Piilota
Montenegro // Kotor
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kotor

Sixt Autovuokraamo Kotorin kaupungissa Montenegrossa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-auton matkallesi. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Meiltä voit valita auton juuri tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin isommat farmaritkin. Sixtin kautta autonvuokraus Kotorissa on helppoa ja nopeaa! Autokalustomme kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Kotor Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Put prvoboraca bb
  85330 Kotor

  ma. - pe.09:00 - 15:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Kotorissa käy kätevästi Sixtin kautta

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kotorista! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Kotorissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia. Kun suunnittelet autonvuokrausta Kotorissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia, kuten varkausvakuutus tai henkilövahinkovakuutus. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus Kotorissa herättää kysymyksiä.

Sixtin vuokra-autolla upeassa Kotorissa

Tämä Adrianmeren rannikolla sijaitseva, hieman yli 5000 asukkaan kaupunki on yksi Montenegron kiehtovimmista kohteista. Lonely Planet valitsi sen vuoden 2016 parhaaksi matkakohteeksi kaupunkien joukosta. Kaupungissa kiehtoo sen kuvankaunis rannikko sekä sen historiaa henkivä vanha kaupunki, joka onkin Unescon maailmanperintökohde. Ihaile upeasti välkehtivää Adrianmerta sekä mahtavia vuorimaisemia esimerkiksi Kotorin linnoitukselta käsin. Uimaan kannattaa ajella noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Budvan kaupunkiin ja sen Budvan rivierana tunnetulle rannikkoalueelle.

Autonvuokraus Kotorissa onkin mainio tapa liikkua myös kaupungin ulkopuolella. Voit lähteä ajelemaan 25 neulansilmämutkaa sisältävää serpentiinitietä Kotorista Lovcenin kansallispuistoon ja kohti Cetinjeä, Montenegron vanhaa pääkaupunkia. Voit myös suunnata hieman yli kymmenen kilometrin päässä Kotorista sijaitsevaan Perastin pikkukaupunkiin, jonka edustalla on kaksi kirkkojen koristamaa pikkusaarta: Our Lady of the Rocks ja St. George. Valinta on sinun.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service