Auton vuokraus alueella Kotor

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Kotor

Autonvuokraus Kotorissa käy kätevästi Sixtin kautta

Autonvuokraus Kotorissa käy kätevästi Sixtin kautta

Sixt Autovuokraamo Kotorin kaupungissa Montenegrossa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-auton matkallesi. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Meiltä voit valita auton juuri tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin isommat farmaritkin. Sixtin kautta autonvuokraus Kotorissa on helppoa ja nopeaa! Autokalustomme kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään! Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kotorista! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Kotorissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia. Kun suunnittelet autonvuokrausta Kotorissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia, kuten varkausvakuutus tai henkilövahinkovakuutus. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus Kotorissa herättää kysymyksiä.
Sixtin vuokra-autolla upeassa Kotorissa

Sixtin vuokra-autolla upeassa Kotorissa

Tämä Adrianmeren rannikolla sijaitseva, hieman yli 5000 asukkaan kaupunki on yksi Montenegron kiehtovimmista kohteista. Lonely Planet valitsi sen vuoden 2016 parhaaksi matkakohteeksi kaupunkien joukosta. Kaupungissa kiehtoo sen kuvankaunis rannikko sekä sen historiaa henkivä vanha kaupunki, joka onkin Unescon maailmanperintökohde. Ihaile upeasti välkehtivää Adrianmerta sekä mahtavia vuorimaisemia esimerkiksi Kotorin linnoitukselta käsin. Uimaan kannattaa ajella noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Budvan kaupunkiin ja sen Budvan rivierana tunnetulle rannikkoalueelle. Autonvuokraus Kotorissa onkin mainio tapa liikkua myös kaupungin ulkopuolella. Voit lähteä ajelemaan 25 neulansilmämutkaa sisältävää serpentiinitietä Kotorista Lovcenin kansallispuistoon ja kohti Cetinjeä, Montenegron vanhaa pääkaupunkia. Voit myös suunnata hieman yli kymmenen kilometrin päässä Kotorista sijaitsevaan Perastin pikkukaupunkiin, jonka edustalla on kaksi kirkkojen koristamaa pikkusaarta: Our Lady of the Rocks ja St. George. Valinta on sinun.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kotor
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kotor.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kotor?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kotor. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kotor?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kotor

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kotor?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kotor?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kotor

Näytä lisää