Autonvuokraus
Podgorica
Piilota
Montenegro // Podgorica
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Podgorica

Autonvuokraus Podgoricassa tekee Montenegron matkastasi vaivattoman täydellisen, olipa se sitten liikematka, häämatka tai koko perheen lomamatka. Internetsivuillamme voit tehdä näppärästi ajoneuvovarauksen, tarkistaa toimipisteemme aukioloajat ja osoitteet, ihastua tarjouksiimme ja varata lisäpalvelut. Autokalustostamme löytyvät mm. tilavat minibussit isomman ryhmän matkalle, näyttävät ja näppärät SUV-maasturit, perheellisille erinomaisesti sopivat tilavat farmarit sekä taloudellisuutta ajatteleville sedanit ja hatchbackit. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään!

 
 • Podgorica Lentoasema
  Airport Terminal
  81000 Podgorica

  ma.08:00 - 21:00
  ti. - pe.08:00 - 22:00
  la.08:00 - 21:30
  su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Podgorica Rautatieasema
  Trg Golootockih Zrtava 1
  81000 Podgorica

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Podgorica Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Terminal
  81000 Podgorica

  ma.08:00 - 21:00
  ti. - pe.08:00 - 22:00
  la.08:00 - 21:30
  su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Podgorica Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Trg Golootockih Zrtava 1
  81000 Podgorica

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Podgorican käytännölliset lisäpalvelut

Autonvuokraus Podgoricassa todella kannattaa, sillä Sixtin vuokra-autot ovat uusia ja tunnetuilta ajoneuvomerkeiltä sekä perusvarustuksiltaan kattavat. Joskus voi olla paikallaan lisävarustaa ajoneuvoa, jotta se sopii juuri omiin tarpeisiin, ja siksi tarjoammekin lisäpalvelujamme kilpailukykyisin hinnoin. Perheelliset voivat ajella hyvin mielin, kun tietävät, että perheen pienimmäiset istuvat turvallisesti lasten turvaistuimissa. GPS-navigaattori taasen voi joskus olla ainoa ajoneuvossa, joka tietää minne mennä, ja lisäturvapalvelut antavat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Ethän unohda jakaa ajonautintoa seurueen muiden kuljettajien kanssa, joten muista lisäkuljettajapalvelu! Otathan ystävällisesti varausta tehdessäsi huomioon, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Autonvuokraus Podgoricassa - koet ja näet enemmän!

Ihastuttava Montenegron pääkaupunki Podgorica ja sen seutu soveltuvat erinomaisesti vuokra-autoiluun, koska näin sinä saat vapaat kädet päättää reitit ja aikataulut. Luontokohteista, jotka sopivat niin ystävyksille kuin perheellisillekin, suosituimpia ovat Moraca-joki, jonka kylmään ja virkistävään veteen on melkeinpä pakko pulahtaa, ja kuvankauniin Skadar-järven kansallispuistoalue. Molempiin kohteisiin on noin puolen tunnin ajomatka, joka taittuu näppärän mukavasti Sixt Autovuokraamo Podgorican ajoneuvoilla. Mukana kulkevat vaivattomasti niin eväät, kuin seurue ja vaihtovaatteetkin. Liikematkalla voi olla myös rentouttavaa ja mieltä avartavaa vierailla luontokohteissa ja hakea sieltä inspiraatiota ja voimaa.

Yritysasiakkaitaan voi kuljettaa laadukkaiden vuokra-autojen siivittämänä myös jollekin seudun viinitarhoista, kuten Mrkan viinitilalle, noin 22 kilometriä keskustasta länteen. Podgoricassa on tarjolla myös paljon muutakin kuin upeaa luontoa, nimittäin täällä voi päästää shoppailuhurmansa valloilleen tai herkutella toinen toistaan maittavimmissa ravintoloissa. Tutustu myös maan kauniiseen satamakaupunkiin, Kotoriin, ja vietä rentouttava päivä Budvan suosituilla hiekkarannoilla. Nämä ja paljon muutakin voit kokea laadukkaan vuokra-auton kyydissä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service