Autonvuokraus
Mosambik
Piilota
Mosambik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mosambik: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Mosambikissa

Afrikka on ollut kautta aikojen kiinnostava alue. Mosambik on yksi sen nousevimmista matkakohteista. Autonvuokraus Mosambikissa onnistuu Sixtin toimipisteeltä. Meillä on jopa kahdeksan toimipistettä maassa. Ne kaikki sijaitsevat lentoasemilla. Autovalikoimaamme kuuluu henkilöautoja, farmareita ja maastoautoja. Voit noutaa ja palauttaa autot ympäri vuorokauden. Älä myöskään unohda vuokrata tarpeellisia lisätarvikkeita, kuten navigaattoria tai lastenistuinta. Voit varata vuokra-auton Mosambikista joko nettisivuiltamme tai sitten puhelimitse. Tee varaus jo hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Ole tarkkaavainen liikenteessä

Ajaminen Mosambikissa eroaa hyvin paljon Suomessa ajamisesta. Afrikassa ajokulttuuri on erilaista. Sääntöjä toki on, mutta niitä ei noudateta niin tarkasti. Myöskään esimerkiksi turvavyön käyttäminen ei ole aina pakollista, mutta sitä voidaan suositella vahvasti. Teiden kunto on vaihtelevaa. Suosituilla turistialueilla tiet ovat yleensä vähintään kohtalaisessa kunnossa, mutta kaupunkien ulkopuolella teitä ei välttämättä edes ole. Navigaattori tulee tarpeeseen, sillä maassa ei juurikaan ole kylttejä osoittamassa tietä. Ota selvää maan liikennekäyttäytymisestä jo ennen matkalle lähtöä. Näin tiedät, mihin varautua. Kun pidät katseesi tiessä ja muistat kärsivällisyyden, tulet selviämään autonvuokrauksesta hyvin.

Autonvuokraus Mosambikissa - koe Afrikan uusi suosikkikohde

Sixtin autovuokraamot Mosambikissa tarjoavat moneen eri budjettiin sopivia vuokra-autoja. Autonvuokraus sopii kaikille niille, jotka haluavat nähdä enemmän lomansa aikana. Autovuokraamomme Mosambikin lentoasemilla tarjoavat mahdollisuuden päästä nauttimaan lomastaan jo heti maahan saavuttuasi. Lähde siis rohkeasti tutustumaan kaikkiin niihin kokemuksiin, mitä tällä Etelä-Afrikan valtiolla on tarjota. Maa houkuttelee niin rantalomasta kuin luonnostakin kiinnostuneita matkustajia. Löytyypä Mosambikistä yli 2 500 kilometriä rantaa ja sen lisäksi kaksi saarta, Bazaruto ja Quirimbas. Suosituin kaupunki turistien keskuudessa on maan pääkaupunki Maputo, joka on aikaisemmin tunnettu nimellä Lourenco Marques. Siellä voi edelleen aistia vanhanajan tunnelmaa ja historiaa. Mosambikissa voi harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja. Esimerkiksi sukeltaminen ja snorklaaminen onnistuu jokaiseen vuodenaikaan. Voit nähdä koskemattomia koralliriuttoja ja ennennäkemättömiä kalalajeja. Tuttuun tyyliin myös tästä Etelä-Afrikan maasta löytyy runsaslukuinen joukko kansallispuistoja, joiden eläinkannan elvyttämiseksi tehdään töitä koko ajan. Lähivuosien tarkoituksena olisi poistaa maiden väliset raja-aidat, jotta eläimet saisivat liikkua vapaasti. Maalla on siis hyvin paljon tarjottavaa kaikenikäisille matkustajille. Koska sinne voi lämpimän ilmaston vuoksi matkustaa ympäri vuoden, on se hyvin monipuolinen kohde.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service