Auton vuokraus maassa Mosambik

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Mosambik

Tutustu kohdemaahan Mosambik

Sixtin autonvuokraus Mosambikissa

Sixtin autonvuokraus Mosambikissa

Afrikka on ollut kautta aikojen kiinnostava alue. Mosambik on yksi sen nousevimmista matkakohteista. Autonvuokraus Mosambikissa onnistuu Sixtin toimipisteeltä. Meillä on jopa kahdeksan toimipistettä maassa. Ne kaikki sijaitsevat lentoasemilla. Autovalikoimaamme kuuluu henkilöautoja, farmareita ja maastoautoja. Voit noutaa ja palauttaa autot ympäri vuorokauden. Älä myöskään unohda vuokrata tarpeellisia lisätarvikkeita, kuten navigaattoria tai lastenistuinta. Voit varata vuokra-auton Mosambikista joko nettisivuiltamme tai sitten puhelimitse. Tee varaus jo hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.
Ole tarkkaavainen liikenteessä

Ole tarkkaavainen liikenteessä

Ajaminen Mosambikissa eroaa hyvin paljon Suomessa ajamisesta. Afrikassa ajokulttuuri on erilaista. Sääntöjä toki on, mutta niitä ei noudateta niin tarkasti. Myöskään esimerkiksi turvavyön käyttäminen ei ole aina pakollista, mutta sitä voidaan suositella vahvasti. Teiden kunto on vaihtelevaa. Suosituilla turistialueilla tiet ovat yleensä vähintään kohtalaisessa kunnossa, mutta kaupunkien ulkopuolella teitä ei välttämättä edes ole. Navigaattori tulee tarpeeseen, sillä maassa ei juurikaan ole kylttejä osoittamassa tietä. Ota selvää maan liikennekäyttäytymisestä jo ennen matkalle lähtöä. Näin tiedät, mihin varautua. Kun pidät katseesi tiessä ja muistat kärsivällisyyden, tulet selviämään autonvuokrauksesta hyvin.
Autonvuokraus Mosambikissa - koe Afrikan uusi suosikkikohde

Autonvuokraus Mosambikissa - koe Afrikan uusi suosikkikohde

Sixtin autovuokraamot Mosambikissa tarjoavat moneen eri budjettiin sopivia vuokra-autoja. Autonvuokraus sopii kaikille niille, jotka haluavat nähdä enemmän lomansa aikana. Autovuokraamomme Mosambikin lentoasemilla tarjoavat mahdollisuuden päästä nauttimaan lomastaan jo heti maahan saavuttuasi. Lähde siis rohkeasti tutustumaan kaikkiin niihin kokemuksiin, mitä tällä Etelä-Afrikan valtiolla on tarjota. Maa houkuttelee niin rantalomasta kuin luonnostakin kiinnostuneita matkustajia. Löytyypä Mosambikistä yli 2 500 kilometriä rantaa ja sen lisäksi kaksi saarta, Bazaruto ja Quirimbas. Suosituin kaupunki turistien keskuudessa on maan pääkaupunki Maputo, joka on aikaisemmin tunnettu nimellä Lourenco Marques. Siellä voi edelleen aistia vanhanajan tunnelmaa ja historiaa. Mosambikissa voi harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja. Esimerkiksi sukeltaminen ja snorklaaminen onnistuu jokaiseen vuodenaikaan. Voit nähdä koskemattomia koralliriuttoja ja ennennäkemättömiä kalalajeja. Tuttuun tyyliin myös tästä Etelä-Afrikan maasta löytyy runsaslukuinen joukko kansallispuistoja, joiden eläinkannan elvyttämiseksi tehdään töitä koko ajan. Lähivuosien tarkoituksena olisi poistaa maiden väliset raja-aidat, jotta eläimet saisivat liikkua vapaasti. Maalla on siis hyvin paljon tarjottavaa kaikenikäisille matkustajille. Koska sinne voi lämpimän ilmaston vuoksi matkustaa ympäri vuoden, on se hyvin monipuolinen kohde.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Mosambik

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mosambik.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mosambik?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mosambik?
Olitpa sitten aikeissa viipyä kohteessa Mosambik tai matkustaa pidemmälle, pitkäaikaisvuokran varaaminen on helppoa. Syötä matkapäivämäärät sekä nouto-/palautustoimipiste, ja me löydämme sinulle edullisia pitkäaikaisvuokratarjouksia.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Mosambik

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mosambik?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Mosambik

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Mosambik

    Näytä lisää