Autonvuokraus
Abuja International Lentoasema
Piilota
Nigeria // Abuja // Abuja International Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Abuja International Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Abuja 09
  . Abuja NG +234-12952832
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ABV
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Abujan kansainvälisellä lentoasemalla

Abujaan matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Abujan kansainväliseltä lentoasemalta ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Autonvuokraus Abujan kansainvälisellä lentoasemalla onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti sekä takaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi juuri sinulle sopivan autovaihtoehdon. Voit valita käyttöösi joko pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman farmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tai mikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkilläsi vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Valikoimaamme kuuluvat myös pakettiautot. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Varauksen hoidat näpsäkästi joko verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Autonvuokraus Abujan kansainvälisellä lentoasemalla

Abujan kansainvälinen lentokenttä, toiselta nimeltään Nnamdi Azikiwen lentokenttä ja lyhennettynä ABV, sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Abujan keskustasta. Nimensä tämä Nigerian pääkaupungin läheisyydessä sijaitseva lentokenttä on saanut maan ensimmäisen presidentin, Nnamdi Azikiwen, mukaan. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla reilut 40 minuuttia. Lentokentälle saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt kylttejä ja saat hoidettua autonvuokrauksen Abujan kansainvälisellä lentoasemalla kätevästi ja nopeasti. Lisämaksusta voit myös noutaa ja palauttaa vuokra-auton aukioloaikojemme ulkopuolella. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunniteelun!

Sixt vuokra-autolla seikkaillen upeassa Abujassa

Abuja on Nigerian pääkaupunki ja samalla maan kuudenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee maan keskiosassa noin 480 kilometriä maan suurimmasta kaupungista Lagosista koilliseen. Nigeriassa päätettiin vuonna 1976 siirtää pääkaupunki Lagosista keskellä maata sijaitsevaa Abujaan. Virallisesti kaupungista tuli maan pääkaupunki vuonna 1991. Kaupunki sijaitsee kahden suuren kalliomuodostelman, Aso Rock ja Zuma Rock, välissä. Matkaa 400-metriselle monoliitille, Aso Rockille, on noin 45 minuuttia ja pääkaupungin portiksi kutsutulle Zuma Rockille noin 30 minuuttia kaupungin keskustasta. Kaupungista ei kuitenkaan tarvitse poistua pitääkseen hauskaa, vaan sitä löytyy myös yllin kyllin kaupungin rajojen sisäpuoleltakin. Ajele vaikkapa perheesi kanssa Magicland- tai Monaliza Amusement Park -huvipuistoihin. Matkaa näihin puistoihin kaupungin keskustasta on vain parikymmentä minuuttia. Sixt vuokra-auto allasi valitset itse sen, mitä teet ja milloin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Abuja International Lentoasema ABV Abuja 09 . Abuja 9.004489, 7.270493 +234-12952832

Sixt-toimipiste Abuja International Lentoasema ABV

Abuja 09
. Abuja
 
Puhelinnro +234-12952832

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service