Auton vuokraus toimipisteestä Abuja International Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Abuja International Lentoasema

Osoite

Abuja 09, . Abuja, Nigeria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Abuja International Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Abujan kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Abujan kansainvälisellä lentoasemalla

Abujaan matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Abujan kansainväliseltä lentoasemalta ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Autonvuokraus Abujan kansainvälisellä lentoasemalla onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti sekä takaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi juuri sinulle sopivan autovaihtoehdon. Voit valita käyttöösi joko pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman farmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tai mikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkilläsi vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Valikoimaamme kuuluvat myös pakettiautot. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Varauksen hoidat näpsäkästi joko verkkosivuillamme tai puhelimitse.
Autonvuokraus Abujan kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Abujan kansainvälisellä lentoasemalla

Abujan kansainvälinen lentokenttä, toiselta nimeltään Nnamdi Azikiwen lentokenttä ja lyhennettynä ABV, sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Abujan keskustasta. Nimensä tämä Nigerian pääkaupungin läheisyydessä sijaitseva lentokenttä on saanut maan ensimmäisen presidentin, Nnamdi Azikiwen, mukaan. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla reilut 40 minuuttia. Lentokentälle saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt kylttejä ja saat hoidettua autonvuokrauksen Abujan kansainvälisellä lentoasemalla kätevästi ja nopeasti. Lisämaksusta voit myös noutaa ja palauttaa vuokra-auton aukioloaikojemme ulkopuolella. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunniteelun!
Sixt vuokra-autolla seikkaillen upeassa Abujassa

Sixt vuokra-autolla seikkaillen upeassa Abujassa

Abuja on Nigerian pääkaupunki ja samalla maan kuudenneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee maan keskiosassa noin 480 kilometriä maan suurimmasta kaupungista Lagosista koilliseen. Nigeriassa päätettiin vuonna 1976 siirtää pääkaupunki Lagosista keskellä maata sijaitsevaa Abujaan. Virallisesti kaupungista tuli maan pääkaupunki vuonna 1991. Kaupunki sijaitsee kahden suuren kalliomuodostelman, Aso Rock ja Zuma Rock, välissä. Matkaa 400-metriselle monoliitille, Aso Rockille, on noin 45 minuuttia ja pääkaupungin portiksi kutsutulle Zuma Rockille noin 30 minuuttia kaupungin keskustasta. Kaupungista ei kuitenkaan tarvitse poistua pitääkseen hauskaa, vaan sitä löytyy myös yllin kyllin kaupungin rajojen sisäpuoleltakin. Ajele vaikkapa perheesi kanssa Magicland- tai Monaliza Amusement Park -huvipuistoihin. Matkaa näihin puistoihin kaupungin keskustasta on vain parikymmentä minuuttia. Sixt vuokra-auto allasi valitset itse sen, mitä teet ja milloin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Abuja International Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Abuja International Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Abuja International Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Abuja International Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Abuja International Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Abuja International Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Abuja International Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Abuja International Lentoasema

Näytä lisää