Autonvuokraus
Lagos Region
Piilota
Nigeria // Lagos Region
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lagos Region

Oletko lähdössä Nigeriaan? Ota vuokra-auto Lagosista allesi ja anna Sixt Autovuokraamon hoitaa paperisota puolestasi. Vuokraa auto Lagosissa joko Ikejasta tai Viktoria-saarelta. Miljoonakaupungissa tarjoamme käyttöösi taloudelliset henkilöautot ja farmarit sekä luotettavat ja tilavat maasturit ja pakettiautot. Mikäli lähdet maaseudulle, maasturi ei ole lainkaan huono vaihtoehto. Hintamme ovat kilpailukykyiset eikä niihin sisälly piilokuluja. Olemme maailman johtavia autovuokraamoita, jonka autonvuokraus Lagosissa toimii varmasti.

 
 • Lagos Ikeja

  Sixt Autonvuokraus
  Old Secretariat Ikeja GRA
  . Lagos

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Lagos Victoria Island

  Sixt Autonvuokraus
  Adeola Odeku Street 68A
  . Lagos

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt vuokra-auto Lagosissa kuljettaa Länsi-Afrikan maisemiin

Sixt Autovuokraamo Lagosissa on helppo löytää, ottaa avaimet taskuun ja lähteä ajelemaan sykkivän suurkaupungin liikenteeseen. Laadukas kalustomme ja vapaat ajokilometrit takaavat huolettoman ajoelämyksen. Huomioithan, että emme takaa tiettyä automallia, vaan autokategorian. Lisämaksusta saatavilla on lisävakuutus, mahdollisuus lisäkuljettajaan tai GPS-navigaattoriin, mikä on urbaanialueiden ulkopuolella erittäin kätevä lisävaruste. Vuokra-auto alle ja baanalle!

Liike-elämää, luonnonpuistoja ja kulttuuria - Lagosissa on mistä valita

Lagosin osavaltio tarjoaa monenlaista koettavaa ja nähtävää niin yksin kuin yhdessäkin matkustaville. Osavaltion pääkaupunki, samanniminen Lagos oli maan itsenäistymisvuodesta 1960 aina vuoteen 1991 maan pääkaupunki. Lagosissa on kuitenkin edelleen merkittävien suuryritysten pääkonttoreita ja valtion virastoja sekä useita yliopistoja. Se on yksi maan taloudellisista keskuksista, jonne tehdään runsaasti työmatkoja, joten majoituskapasiteettiakin on runsaasti. Ajaminen kysyy kuljettajalta kärsivällisyyttä ja joustavuutta, mutta paikallinen liikennekulttuuri avautuu kuitenkin melko nopeasti.

Saarten päälle rakennettu, Guineanlahden rannalla sijaitseva pääkaupunki on kuvauksellinen, suuri ja vilisevä afrikkalainen metropoli, jossa kannattaa vierailla ainakin kansalliskirjastossa ja keskustan markkinoilla. Mikäli aikeissasi on tutkia Lagosin osavaltiota ja pääkaupungin lähiseutuja, luotettava vuokra-automme on siihen erinomainen valinta. Esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Lekki-luonnonsuojelualue on pääkaupungin liepeillä sijaitseva vihreä keidas, jonne kaupunkilaiset saapuvat rauhoittumaan suurkaupungin sykkeestä. Ikeja puolestaan sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä. Ikeja City Mall on valtava ostoskeskus, jonne voi unohtua shoppailemaan vaikka kokonaiseksi päiväksi. Tarjolla on niin kansainvälisiä merkkiliikkeitä kuin pienempiäkin putiikkeja. Lagosissa onnistuu myös rantaloma: alueella on lukuisia viihtyisiä rantakohteita. Autonvuokraus on kätevä tapa liikkua Lagosin alueella paikasta toiseen, olipa auton kyydissä sitten työpapereita tai uimapuku ja pyyhe.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service