Auton vuokraus alueella Lagos Region

 

Palvelumme toimipisteessä Lagos Region

Sixt vuokra-auto Lagosissa kuljettaa Länsi-Afrikan maisemiin

Sixt vuokra-auto Lagosissa kuljettaa Länsi-Afrikan maisemiin

Oletko lähdössä Nigeriaan? Ota vuokra-auto Lagosista allesi ja anna Sixt Autovuokraamon hoitaa paperisota puolestasi. Vuokraa auto Lagosissa joko Ikejasta tai Viktoria-saarelta. Miljoonakaupungissa tarjoamme käyttöösi taloudelliset henkilöautot ja farmarit sekä luotettavat ja tilavat maasturit ja pakettiautot. Mikäli lähdet maaseudulle, maasturi ei ole lainkaan huono vaihtoehto. Hintamme ovat kilpailukykyiset eikä niihin sisälly piilokuluja. Olemme maailman johtavia autovuokraamoita, jonka autonvuokraus Lagosissa toimii varmasti. Sixt Autovuokraamo Lagosissa on helppo löytää, ottaa avaimet taskuun ja lähteä ajelemaan sykkivän suurkaupungin liikenteeseen. Laadukas kalustomme ja vapaat ajokilometrit takaavat huolettoman ajoelämyksen. Huomioithan, että emme takaa tiettyä automallia, vaan autokategorian. Lisämaksusta saatavilla on lisävakuutus, mahdollisuus lisäkuljettajaan tai GPS-navigaattoriin, mikä on urbaanialueiden ulkopuolella erittäin kätevä lisävaruste. Vuokra-auto alle ja baanalle!
Liike-elämää, luonnonpuistoja ja kulttuuria - Lagosissa on mistä valita

Liike-elämää, luonnonpuistoja ja kulttuuria - Lagosissa on mistä valita

Lagosin osavaltio tarjoaa monenlaista koettavaa ja nähtävää niin yksin kuin yhdessäkin matkustaville. Osavaltion pääkaupunki, samanniminen Lagos oli maan itsenäistymisvuodesta 1960 aina vuoteen 1991 maan pääkaupunki. Lagosissa on kuitenkin edelleen merkittävien suuryritysten pääkonttoreita ja valtion virastoja sekä useita yliopistoja. Se on yksi maan taloudellisista keskuksista, jonne tehdään runsaasti työmatkoja, joten majoituskapasiteettiakin on runsaasti. Ajaminen kysyy kuljettajalta kärsivällisyyttä ja joustavuutta, mutta paikallinen liikennekulttuuri avautuu kuitenkin melko nopeasti. Saarten päälle rakennettu, Guineanlahden rannalla sijaitseva pääkaupunki on kuvauksellinen, suuri ja vilisevä afrikkalainen metropoli, jossa kannattaa vierailla ainakin kansalliskirjastossa ja keskustan markkinoilla. Mikäli aikeissasi on tutkia Lagosin osavaltiota ja pääkaupungin lähiseutuja, luotettava vuokra-automme on siihen erinomainen valinta. Esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Lekki-luonnonsuojelualue on pääkaupungin liepeillä sijaitseva vihreä keidas, jonne kaupunkilaiset saapuvat rauhoittumaan suurkaupungin sykkeestä. Ikeja puolestaan sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä. Ikeja City Mall on valtava ostoskeskus, jonne voi unohtua shoppailemaan vaikka kokonaiseksi päiväksi. Tarjolla on niin kansainvälisiä merkkiliikkeitä kuin pienempiäkin putiikkeja. Lagosissa onnistuu myös rantaloma: alueella on lukuisia viihtyisiä rantakohteita. Autonvuokraus on kätevä tapa liikkua Lagosin alueella paikasta toiseen, olipa auton kyydissä sitten työpapereita tai uimapuku ja pyyhe.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Lagos Region

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lagos Region.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lagos Region?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lagos Region. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lagos Region?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lagos Region

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lagos Region?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lagos Region?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lagos Region

Näytä lisää