Autonvuokraus
Lagos International Lentoasema
Piilota
Nigeria // Lagos // Lagos International Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lagos International Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ikeja 01
  . Lagos NG +234-12952832
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LOS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla

Matkatessasi Lagosiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Lagosin kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissa sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariauto koko perheen tarpeisiin tai maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempien seutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla

Lagosin kansainvälinen lentokenttä tunnetaan nykyään niemellä Murtala Muhammedin kansainvälinen lentokenttä. Kyseisen lentokentän lyhennetty nimi on LOS ja se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Lagosin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie alle puoli tuntia. Lagosin kansainvälinen lentoasema on maan suurin lentoasema, ja samalla myös yksi Afrikan suurimmista. Se on nimetty nigerialaisen sotilasjohtajan ja valtionpäämiehen Murtala Muhammedin mukaan. Lentokentälle saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt-kylttejä ja saat hoidettua autonvuokrauksen Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla kätevästi ja nopeasti.

Hanki Sixtin vuokra-auto allesi ja tutustu yllättävään Lagosiin

Nigerian pääkaupunkina aiemmin tunnettu Lagos on samalla myöskin maan suurin kaupunki. Se oli maan pääkaupunki vuoteen 1991 asti, jonka jälkeen maan pääkaupungiksi muutettiin Abuja. Lagos on rakennettu useille eri saarille ja laguuneille Guineanlahden rannikolla. Kaupungin alueen neljä pääsaarta ovat Lagos, Iddo, Ikoyi ja Victoria. Eri saaret on liitetty toisiinsa ja mantereeseen silloilla, joten täällä pääset liikkumaan ympäriinsä ongelmitta Sixt vuokra-autolla. Saavutat hotellisi sekä kaupungin kiehtovimmat nähtävyydet joustavasti ja oman aikataulusi mukaan. Alueen kuuluisin nähtävyys on Point of no return -orjatori, joka sijaitsee läheisessä Badagryn kaupungissa. Matkaa vanhan orjasataman paikkaan on Lagosin keskustasta noin 70 kilometriä. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi vuokra-auton, jonka ansiosta pääset sekä tutkimaan upeaa kaupunkia että myös kulkemaan kokonaan oman aikataulusi mukaisesti sen ulkopuolella, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lagos International Lentoasema LOS Ikeja 01 . Lagos 6.574745, 3.318716 +234-12952832

Sixt-toimipiste Lagos International Lentoasema LOS

Ikeja 01
. Lagos
 
Puhelinnro +234-12952832

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service