Auton vuokraus toimipisteestä Lagos International Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Lagos International Lentoasema

Osoite

Ikeja 01, . Lagos, Nigeria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Lagos International Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla

Matkatessasi Lagosiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Lagosin kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissa sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariauto koko perheen tarpeisiin tai maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempien seutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla

Lagosin kansainvälinen lentokenttä tunnetaan nykyään niemellä Murtala Muhammedin kansainvälinen lentokenttä. Kyseisen lentokentän lyhennetty nimi on LOS ja se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Lagosin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie alle puoli tuntia. Lagosin kansainvälinen lentoasema on maan suurin lentoasema, ja samalla myös yksi Afrikan suurimmista. Se on nimetty nigerialaisen sotilasjohtajan ja valtionpäämiehen Murtala Muhammedin mukaan. Lentokentälle saavuttuasi löydät henkilökuntamme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Seuraa vain Sixt-kylttejä ja saat hoidettua autonvuokrauksen Lagosin kansainvälisellä lentoasemalla kätevästi ja nopeasti.
Hanki Sixtin vuokra-auto allesi ja tutustu yllättävään Lagosiin

Hanki Sixtin vuokra-auto allesi ja tutustu yllättävään Lagosiin

Nigerian pääkaupunkina aiemmin tunnettu Lagos on samalla myöskin maan suurin kaupunki. Se oli maan pääkaupunki vuoteen 1991 asti, jonka jälkeen maan pääkaupungiksi muutettiin Abuja. Lagos on rakennettu useille eri saarille ja laguuneille Guineanlahden rannikolla. Kaupungin alueen neljä pääsaarta ovat Lagos, Iddo, Ikoyi ja Victoria. Eri saaret on liitetty toisiinsa ja mantereeseen silloilla, joten täällä pääset liikkumaan ympäriinsä ongelmitta Sixt vuokra-autolla. Saavutat hotellisi sekä kaupungin kiehtovimmat nähtävyydet joustavasti ja oman aikataulusi mukaan. Alueen kuuluisin nähtävyys on Point of no return -orjatori, joka sijaitsee läheisessä Badagryn kaupungissa. Matkaa vanhan orjasataman paikkaan on Lagosin keskustasta noin 70 kilometriä. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi vuokra-auton, jonka ansiosta pääset sekä tutkimaan upeaa kaupunkia että myös kulkemaan kokonaan oman aikataulusi mukaisesti sen ulkopuolella, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lagos International Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lagos International Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lagos International Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lagos International Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Lagos International Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lagos International Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lagos International Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lagos International Lentoasema

Näytä lisää