Autonvuokraus
Port Harcourt
Piilota
Nigeria // Port Harcourt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Port Harcourt

Eloisa ja värikäs Nigerian kaupunki Port Harcourt on elämys- tai liikematkailijalle helppo kohde tutustua Sixt Autovuokraamo Port Harcourtin laatua uhkuvilla, luotettavilla ajoneuvoilla. Tämä lähestulkoon miljoonakaupunki ja sen lähiseutu tulevat vuokra-autolla helposti tutuiksi, eikä sinun tarvitse huolehtia aikatauluista tai reittivaihtoehdoista. Tarjoamme vapaat kilometrit ja laadukkaat ajoneuvot, jotta voit vapaasti ja mukavasti ajella juuri sinne, minne haluat. Sixt Autovuokraamo Port Harcourtin ajoneuvovalikoima kattaa tilavat farmarit vaikkapa perheellisille, taloudelliset sedanit budjettimatkailijoille ja näyttävillä isomman luokan henkilöautoilla sujuu tärkeinkin liikematka tyylillä. Huomioithan, että kun autonvuokraus Port Harcourtissa tehdään Sixtin kautta, mukana tulee alueen ja liikennekulttuurin tunteva kuljettaja.

 
 • Port Harcourt

  Sixt Autonvuokraus
  Aba Road
  234-084 Port Harcourt

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Port Harcourtissa, ja voit kokea matkallasi enemmän!

Laadukkaat ja uusimmat ajoneuvomme ovat perusvarustuksiltaan Nigerian liikennekulttuuria tukevat, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia turhista. Voit halutessasi lisävarustaa ajoneuvoja mm. turvallisilla lasten turvaistuimilla ja vapaaehtoisella henkilövakuutuksella. Täällä voit myös vuokrata paikallisella SIM-kortilla varustetun matkapuhelimen, jotta säästyt kotona isoilta puhelinlaskuilta. Pääse nauttimaan ilmastoiduista ajoneuvoistamme! Muistathan ystävällisesti vuokrausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Vilkas iltaelämä, aitoa afrikkalaisia makuja ja häikäisevän upeaa luontoa

Nigeria ja Port Harcourt ovat vielä suurempien turistimassojen turmelemattomia paikkoja, joten kaupungissa pääsee tutustumaan aitoon elämänmenoon. Valitettavasti alueesta ei ole tarjolla sen suurempia matkaoppaita, mutta ainahan kuljettajalta voi kysellä vinkkejä aluetta koskien. Perheellisille on kaupungissa tarjolla ainakin muutama huvipuisto, joissa viihtyvät lapsien lisäksi myös lapsenmieliset. Pyydä kuljettajaa ohjaamaan vuokra-auto kohti keskustan Garden City -huvipuistoa tai Port Harcourt Pleasure -puistoa, jossa voi halutessaan järjestää myös vaikkapa omat tai lapsen synttärijuhlat!

Varttuneempi väestö voi pistää jalalla koreasti lähes miljoonan asukkaan kaupungin Port Harcourtin iltaelämän sykkeessä, ja nauttia tasokkaista esiintyjistä. Sovi Sixt Autovuokraamo Port Harcourtin kuljettajan kanssa kyydityksistä etukäteen, ja tee iltaelämään tutustumisesta turvallisempaa oman Sixt vuokra-auton kyydissä. Liikematkalla neuvottelut voivat sujua mahdollisimman mutkattomasti, kun suuntaat seurueesi kanssa keskustan alueen tuntumassa sijaitsevalle Air Assault -golf-kentälle. Autonvuokraus Port Harcourtissa tekee Nigerian matkastasi mutkattomampaa, suorastaan mukavan helppoa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service