Auton vuokraus alueella Port Harcourt

 

Palvelumme toimipisteessä Port Harcourt

Autonvuokraus Port Harcourtissa, ja voit kokea matkallasi enemmän!

Autonvuokraus Port Harcourtissa, ja voit kokea matkallasi enemmän!

Eloisa ja värikäs Nigerian kaupunki Port Harcourt on elämys- tai liikematkailijalle helppo kohde tutustua Sixt Autovuokraamo Port Harcourtin laatua uhkuvilla, luotettavilla ajoneuvoilla. Tämä lähestulkoon miljoonakaupunki ja sen lähiseutu tulevat vuokra-autolla helposti tutuiksi, eikä sinun tarvitse huolehtia aikatauluista tai reittivaihtoehdoista. Tarjoamme vapaat kilometrit ja laadukkaat ajoneuvot, jotta voit vapaasti ja mukavasti ajella juuri sinne, minne haluat. Sixt Autovuokraamo Port Harcourtin ajoneuvovalikoima kattaa tilavat farmarit vaikkapa perheellisille, taloudelliset sedanit budjettimatkailijoille ja näyttävillä isomman luokan henkilöautoilla sujuu tärkeinkin liikematka tyylillä. Huomioithan, että kun autonvuokraus Port Harcourtissa tehdään Sixtin kautta, mukana tulee alueen ja liikennekulttuurin tunteva kuljettaja. Laadukkaat ja uusimmat ajoneuvomme ovat perusvarustuksiltaan Nigerian liikennekulttuuria tukevat, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia turhista. Voit halutessasi lisävarustaa ajoneuvoja mm. turvallisilla lasten turvaistuimilla ja vapaaehtoisella henkilövakuutuksella. Täällä voit myös vuokrata paikallisella SIM-kortilla varustetun matkapuhelimen, jotta säästyt kotona isoilta puhelinlaskuilta. Pääse nauttimaan ilmastoiduista ajoneuvoistamme! Muistathan ystävällisesti vuokrausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.
Vilkas iltaelämä, aitoa afrikkalaisia makuja ja häikäisevän upeaa luontoa

Vilkas iltaelämä, aitoa afrikkalaisia makuja ja häikäisevän upeaa luontoa

Nigeria ja Port Harcourt ovat vielä suurempien turistimassojen turmelemattomia paikkoja, joten kaupungissa pääsee tutustumaan aitoon elämänmenoon. Valitettavasti alueesta ei ole tarjolla sen suurempia matkaoppaita, mutta ainahan kuljettajalta voi kysellä vinkkejä aluetta koskien. Perheellisille on kaupungissa tarjolla ainakin muutama huvipuisto, joissa viihtyvät lapsien lisäksi myös lapsenmieliset. Pyydä kuljettajaa ohjaamaan vuokra-auto kohti keskustan Garden City -huvipuistoa tai Port Harcourt Pleasure -puistoa, jossa voi halutessaan järjestää myös vaikkapa omat tai lapsen synttärijuhlat! Varttuneempi väestö voi pistää jalalla koreasti lähes miljoonan asukkaan kaupungin Port Harcourtin iltaelämän sykkeessä, ja nauttia tasokkaista esiintyjistä. Sovi Sixt Autovuokraamo Port Harcourtin kuljettajan kanssa kyydityksistä etukäteen, ja tee iltaelämään tutustumisesta turvallisempaa oman Sixt vuokra-auton kyydissä. Liikematkalla neuvottelut voivat sujua mahdollisimman mutkattomasti, kun suuntaat seurueesi kanssa keskustan alueen tuntumassa sijaitsevalle Air Assault -golf-kentälle. Autonvuokraus Port Harcourtissa tekee Nigerian matkastasi mutkattomampaa, suorastaan mukavan helppoa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Port Harcourt

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Port Harcourt.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Port Harcourt?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Port Harcourt. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Port Harcourt?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Port Harcourt

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Port Harcourt?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Port Harcourt?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Port Harcourt

Näytä lisää