Autonvuokraus
Uyo
Piilota
Nigeria // Uyo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Uyo

Sixtin Autovuokraamo palvelee sinua ensiluokkaisesti Uyon matkallasi Nigeriassa! Voit tutustua kattavaan autovalikoimaamme jo ennen matkaasi helppokäyttöisillä verkkosivuillamme, joista löydät niin sedaneita, hatchbackeja, minibusseja kuin maastureitakin kohteesta riippuen. Valittavanasi on myös erilaisia varusteita ja lisäpalveluja. Voit valita vuokra-autosi vaihteiston esimerkiksi automaattisena tai käsikäyttöisenä ja lisätä tilaukseesi GPS-navigaattorin, mikäli sitä ei vakiovarusteena jo kyseisessä ajoneuvossa ole. Autokalustomme on turvallista ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa. Autonvuokraus Uyon matkalle sujuu kätevästi joko verkossa tai paikan päällä. Olemme tehneet vuokrauksesta helppoa, jotta sinä viihtyisit matkallasi parhaalla mahdollisella tavalla!

 
 • Uyo/Le Méridien Ibom Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Nwaniba Road PMB 1200
  . Uyo, Akwa Ibom

  ma. - pe.00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Sixtiltä on turvallista Uyossa

Kun suuntaat Uyoon lomamatkalle ja haluat vuokrata auton, on Sixt Autovuokraamon puoleen kääntyminen turvallinen ja luotettava vaihtoehto. Jos etsit henkilöautoa tai farmaria, meillä on tarjota sinulle laadukkaita vaihtoehtoja. Jos taas matkustat isommalla kokoonpanolla tai matkatavaramäärällä, voi jokin tilavista pakettiautoistamme olla hyvä valinta. Valikoimissamme on myös urheiluautoja ja avoautoja, mikäli haluat tehdä lomastasi hieman erityisemmän. Maasturia suosittelemme, jos suuntaat vaikeakulkuisempiin tieoloihin. Huomioithan, ettei meidän ole mahdollista taata vuokra-auton merkkiä, vain kategoria. Paikallinen ajokulttuuri Uyossa on railakkaampaa Suomeen verrattuna, joten kärsivällisyys ja tarkkaavaisuus liikenteessä ovat suositeltavia, kuten myös vakuutusten lisääminen vuokra-autosi varaukseen. Meillä on myös muita hyödyllisiä, tutustumisen arvoisia lisäpalveluita sujuvoittamaan matkaasi, kuten esimerkiksi GPS-navigaattori tai lastenistuin nuorimmaisellesi.

Autonvuokraus Uyossa tutustuttaa sinut Nigeriaan

Uyo on Akwa Ibomin osavaltion pääkaupunki Nigeriassa ja siellä on matkailijoille paljon mielenkiintoista nähtävää. The Amalgamation House on paikallisille tärkeä kohde, koska siellä Lord Lugard aikoinaan julisti Pohjoisen ja Eteläisen projektoraattien yhdistymisen. The Presbyterian Church on museoksi muodostunut presbyteerinen kirkko, jossa voi nähdä paikallisen historiallisen hahmon, Mary Slessorin haudan ja kuulla hänen elämästään, ja kansallisessa siirtomaavaltaan keskittyvässä museossa tutustua maan historiaan. Voit levähtää nähtävyyksien lomassa Unity Parkin puistossa tai mennä pelaamaan golfia. Voit myös tutustua Calabarin ja Port Harcourtin kaupunkeihin, jotka molemmat sijaitsevat kätevän ajomatkan päässä, ja koet Nigerian vielä monipuolisemmin!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service