Auton vuokraus toimipisteestä Salala Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Salala Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Salala Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Salala Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Arrival Area, Salalah, Oman
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipaikassa Salala Lentoasema

Salalan Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Salalan Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Salala sijaitsee Salalassa, Omanissa, pari kilometriä Salalan lentoasemalta rannalle päin. Helpoimmin saavutat Sixt Autovuokraamomme Salalassa taksilla tai kävellen, sillä julkista liikennettäkin on, mutta niiden vuorot ja matkan kesto kannattaa tarkistaa etukäteen paikallisen liikennöitsijän verkkosivuilta. Tutustu etukäteen autovuokraamomme sijaintiin verkkosivustomme kautta, niin löydät helpommin perille. Sixt Autovuokraamo Salalasta auton vuokrattuasi voit siirtyä ketterästi suoraan viereiselle valtatielle 47, jonka kautta pääset myös valtateille 39 tai 31, joka kulkee aina Omanin pääkaupunkiin Masqatiin saakka, lähialueen muita kaupunkeja unohtamatta. Matkaa Masqatiin, eli toiseen päähän Omania, kertyy vuokra-autolla Salalasta noin 1000 kilometriä. Keskeinen sijaintimme Salalassa mahdollistaa sujuvan liikkumisen Sixtin vuokra-autolla, jolloin voit keskittyä nauttimaan maisemista tai tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Matkustatpa työn tai loman vuoksi, vuokra-auto Salalan toimipisteestämme on helppo tapa liikkua Omanissa sen kattavan tieverkoston ansiosta.
Omanin tieverkosto tutuksi Sixtin vuokra-auton avulla

Omanin tieverkosto tutuksi Sixtin vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Salalan Sixt Autovuokraamossa on todella helppoa: siirry verkkosivuillemme, valitse matkasi päivämäärät ja toivomasi ajoneuvokategoria ja siirry varauksella eteenpäin. Kattavasta ajoneuvovalikoimastamme löydät tunnettujen automerkkien erilaisia automalleja. Valikoimastamme löydät muun muassa Toyotan, Suzukin ja GMC:n uusimpia automalleja. Vuokra-autovalikoimastamme löytyvät vuokra-autot ovat uudehkoja, siistejä ja kattavasti varusteltuja. Mieleisen autokategorian lisäksi voit samalla lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, jotka helpottavat matkantekoasi ja lisäävät turvallisuuttasi. Jos Oman ei ole entuudestaan tuttu, voi olla hyvä lisätä varaukseen navigaattori, jonka avulla suunnistat haluamiisi kohteisiin vaivattomasti. Turvallisuuttasi voit lisätä valitsemalla erilaisia valinnaisia lisäturvia, jotka helpottavat asioiden hoitumista vahingon sattuessa. Jos matkaat pienempien lasten kanssa, valikoimastamme löytyvät turvaistuimet saat helposti lisättyä suoraan varauksellesi, jolloin saat ne mukaasi vuokra-autoa Salalasta noutaessasi. Kattavimman ja ajantasaisimman tiedon valikoimastamme löytyvistä vuokra-autokategorioista ja lisäpalveluista saat vaivattomasti suoraan verkkosivuiltamme.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Salala Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Salala Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Salala Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Salala Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Salala Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 8 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Salala Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Salala Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Salala Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Salala Lentoasema

    Näytä lisää