Auton vuokraus maassa Paraguay

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Paraguay

Suosituin kohteessa Paraguay

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Asuncion Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Paraguay

Autonvuokraus Sixtiltä Paraguayssa

Autonvuokraus Sixtiltä Paraguayssa

Autonvuokraus Paraguayssa on vaivatonta kansainvälisen Sixtin palveluita käyttämällä. Tämän yhden Etelä-Amerikan pienimpiin lukeutuvan maan ohella kyseinen autovuokraamoketju toimii yli 100 muussakin maassa, joten sillä on kokemusta asiakkaiden palvelemisesta hyvinkin vaihtelevissa olosuhteissa. Autovuokraamoita Paraguayssa ketjulla on pääkaupunki Asunciónissa, jonka lentoasemalle suurin osa maahan matkustavista saapuu. Vuokra-autoon on saatavilla luonnollisesti erilaisia lisävarusteita aina GPS-navigaattoreista lastenistuimiin. Asiakkaat voivat valita erilaisista ajoneuvokategorioista aina tavallisista kompakteista henkilöautoista isojen teiden ulkopuolella käyttökelpoisiin nelivetoihin. Huomioithan varausta tehdessäsi, että tietyn ajoneuvomallin sijaan voimme taata saatavuuden vain ajoneuvon yleisestä kategoriasta. Sixtin autovuokraamot Paraguayssa palvelevat kaikkein nopeiten niitä asiakkaita, jotka ovat tehneet vuokra-auton varauksen etukäteen joko verkon välityksellä tai puhelimitse.
Paikallinen ajokulttuuri

Paikallinen ajokulttuuri

Vuokra-autolla Paraguayssa liikkuvien on hyvä ottaa huomioon joitakin seikkoja, jotka poikkeavat suuresti suomalaisesta ja pohjoiseurooppalaisesta ajokulttuurista. Mikäli et ole tottunut ajamaan vieraissa liikennekulttuureissa, saattaa paikallinen ajaminen vaikuttaa varsin hurjalta ja rämäpäiseltä. Siihen tottuminen vaatii aikansa ja hieman oikeanlaista asennetta kuljettajalta. Vuokra-auto on kuitenkin ehdottomasti kätevin ja mukavin kulkuväline tässä maassa liikkumiseen. Sää tulee ottaa ehdottomasti huomioon ajomatkalle lähdettäessä. Isompien valtateiden ulkopuolella monet tiet ovat päällystämättömiä ja rankkojen sateiden aikaan saattavat käytännössä huuhtoutua olemattomiin. Myös isommat tiet saattavat kärsiä tulvista herkästi. Neliveto tai kaupunkimaasturi onkin usein paras valinta näille teille suunnattaessa myös sadekausien ulkopuolella. Kiilaaminen ruuhkaisessa kaupunkiliikenteessä on yleistä, mutta vuokra-autolla ajavan vierailijan on syytä pidättäytyä tästä paikallisesta tavasta ja odottaa valojen vaihtumista. Liikennepoliiseja on kaupungeissa ja vilkkaasti liikennöidyillä teillä runsaasti, ja sakot saattavat olla varsin tuntuvia. Teille maalattuja kaistoja ei myöskään usein noudateta, sama pätee myös nopeusrajoituksiin. Maassa vierailevan kuljettajan tulee olla mahdollisimman tarkkaavainen liikenteessä. Varsinkin moottoripyöriä liikenteessä on paljon, ja ne pyrkivät liikkumaan muiden ajoneuvojen välissä aina kun mahdollista.
Vuokra-autolla saavutettavat nähtävyydet

Vuokra-autolla saavutettavat nähtävyydet

Kun paikalliseen ajokulttuuriin on tottunut, tarjoaa Paraguay matkailijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Bolivian ohella kyseessä on latinalaisen Amerikan ainoa sisämaa, ja maantieteeltään se poikkeaakin suuresti isommista naapureistaan Argentiinasta ja Brasiliasta. Pääkaupunki Asunciónissa riittää nähtvää moneksi päiväksi, joskin hallinnollisen luonteensa vuoksi harvoja ilmiselviä turistikohteita. Kaupungin ulkopuolella ovat Paraguayn todelliset helmet, siksi autonvuokraus Paraguayssa tekee matkasta maahan rikkaamman. Vuokra-autolla pääset kätevästi Ypacarai-järven rannalla sijaitsevaan San Bernardinon kaupunkiin, joka on suosittu matkakohde paikallisten keskuudessa. Myös maan ainoaan UNESCO-perintökohteeseen, raunioistaan tunnettuun Trinidadin kylään, pääsee parhaiten vuokra-autolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Paraguay

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Paraguay?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paraguay sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paraguay.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Paraguay?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 1 arvosteluun

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Paraguay

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Paraguay?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Paraguay?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Paraguay

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Paraguay

Näytä lisää