Autonvuokraus
Ohrid
Piilota
Pohjois-Makedonian tasavalta // Ohrid
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ohrid

Sixt Autovuokraamo saattaa sinut Ohridin matkallesi ripeästi ja laadulla, jotta matkantekosi on sujuvaa alusta loppuun asti! Autonvuokraus Ohridissa hoituu kätevästi vaikka jo ennen matkaa verkkosivuillamme, jolloin voit myös tutustua monipuoliseen autovalikoimaamme ja valita sieltä ajan kanssa mieleisesi ajoneuvon. Vuokra-autolla pääset tutustumaan historiaa ja kulttuuria täynnä olevaan Ohridiin ja sen kauniiseen järviseutuun kaikkein näppärimmin juuri omassa tahdissasi. Autokalustomme on aina viimeisen päälle huollettu ja ajoneuvomme ovat aina merkkiensä uusimpia malleja. Autonvuokraus Sixtiltä kannattaa, kun haluat Ohridin matkallesi tehokkuutta, turvallisuutta ja laatua!

 
 • Ohrid Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  St. Paul the Apostle Airport
  6000 Ohrid

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Ohrid/Hotel Aleksandrija

  Sixt Autonvuokraus
  Kosta Abrash
  6000 Ohrid

  ma. - su.08:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Ohrid/Hotel Inex Gorica

  Sixt Autonvuokraus
  Naum Ohridski 5-7
  6000 Ohrid

  ma. - la.08:00 - 23:00
  su.08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamomme Ohridissa palvelee viikon jokaisena päivänä

Kun olet matkaamassa järvimaisemistaan kuuluisaan Ohridiin, on autonvuokraus kätevä tapa liikkua kohteesta toiseen mahdollisimman mutkattomasti. Löydät valikoimistamme henkilöautoja ja farmareita, ja myös urheiluautoja ja avoautoja vauhdikkaampaan menoon. Autokalustostamme löytyy myös maastureita, kun haluat selvittää vaikeakulkuisemmatkin reitit sääoloista riippumatta. Automalleissamme on niin manuaalisella kuin automaattivaihteistollakin varustettuja autoja, ja kaikissa vuokra-autoissamme on tietenkin myös ensiluokkainen ilmastointi. Sinun kannattaa myös tutustua kattaviin lisäpalveluihimme, joista voit valita esimerkiksi toisen kuljettajan varaukseesi helpottamaan ajovastuutasi, tuulilasivakuutuksen tai GPS-navigaattorin. Kun suunnittelet matkaa Ohridiin, otathan huomioon, että emme pysty lupaamaan jotakin tiettyä vuokra-auton merkkiä, vain sen kategorian.

Ohrid järviseutuineen on Makedonian kruununjalokivi

Makedonian upea Ohrid sijaitsee Ohrid-järven rannalla ja kuuluu yhdessä järven kanssa Unescon maailmanperintöluetteloon. Kaupunki on yksi maan suosituimpia matkakohteita ja sitä kutsutaankin Balkanin Jerusalemiksi. Siellä on paljon nähtävää, kuten esimerkiksi Pyhän Kaneon Johanneksen kirkko 1200-luvulta, Pyhän Sofian kirkko 1000-luvulta freskoineen, ennen ajanlaskun alkua peräisin oleva amfiteatteri ja Tsaari Samuilin linnoituksen rauniot, joista on myös henkeäsalpaavat näkymät Ohridin kaupunkiin ja järvelle. Autonvuokraus Ohridissa on suositeltavaa, jotta pääset näppärästi näkemään yhden Makedonian suorastaan pakollisista kohteista eli Pyhän Naumin luostarin lähellä Albanian rajaa. Ohridin järvi on yksi Euroopan vanhimmista järvistä, jonka järvenrantamaisemia voit myös lähteä vuokra-autolla kiertämään. Galicican kansallispuisto vuorella tarjoaa hengähdyshetken ja huikeita maisemia niin luonnonystäville kuin muillekin luonnonrauhaan hetkeksi kaipaaville. Sixtin vuokra-autolla saat Ohridin matkastasi irti enemmän!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service