Autonvuokraus
Ohrid Lentoasema
Piilota
Pohjois-Makedonian tasavalta // Ohrid // Ohrid Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ohrid Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: St. Paul the Apostle Airport
  6000 Ohrid MK +389-75448902
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OHD
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Ohridin St. Paul the Apostle lentokentällä

Matkatessasi Ohridiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Ohridin lentokentällä, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Ohridin - eli St. Paul the Apostlen -lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissasi sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariauto koko perheen tarpeisiin, näyttävä urheilu- tai avoauto kruisailuun tai vaihtoehtoisesti maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempien seutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Ohridin lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Parhaiten saat varauksesi hoidettua etukäteen joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Autonvuokraus Ohridin lentokentällä

Ohridin lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on OHD, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja ajomatka autolla lentokentältä kaupungin keskustaan vie noin 15 minuuttia. Ajomatkalla lentokentältä kohti keskustaa pääset nauttimaan upeista luonnonmaisemista, jotka keskustaa lähestyttäessä muuttuvat uljaiksi ja näyttäviksi rakennuksiksi. St. Paul the Apostle lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme helposti seuraamalla Sixt Autovuokraamon kylttejä. Autonvuokraus Ohridin lentokentällä onnistuu siis vaivatta ja saat vuokra-auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Voit myös palauttaa Sixt vuokra-autosi minä vuorokauden aikana hyvänsä.

Sixt vuokra-auto allasi kiehtovassa Ohridissa

Autonvuokraus Ohridin lentokentältä kannattaa, jos olet aikeissa tutustua tähän Makedonian kiehtovaan, jo antiikin aikana perustettuun kaupunkiin. Ohrid on kaupunki Ohridjärven itärannalla Makedonian tasavallan lounaisosassa. Kaupungissa on hieman yli 55 000 asukasta, ja se on Ohridin kunnan keskuspaikka. Ohridissa on lukuisia monumentteja ja nähtävyyksiä, ja vuonna 1980 kaupunki yhdessä Ohrid-järven kanssa otettiin mukaan Unescon maailmanperintöluetteloon. Matkaa järvelle kaupungin keskustasta on vai kivenheitto. Ohridissa on myös paljon kappeleita, ja matkaa esimerkiksi Pyhän Sofian kirkolle on keskustasta vain pari kilometriä. 1400-luvun osmanimatkailija Evlia Celebian havaintojen tukeman legendan mukaan Ohridissa oli aikanaan 365 kappelia, yksi vuoden jokaiselle päivälle. Nykyään määrä on huomattavasti pienempi, mutta keskiajalla Ohridia kutsuttiin "slaavilaiseksi Jerusalemiksi". Sixt vuokra-autolla sujuvat niin lyhemmät kuin pidemmätkin matkat sujuvasti ja kokonaan oman aikataulusi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ohrid Lentoasema OHD St. Paul the Apostle Airport 6000 Ohrid 41.180000, 20.742222 +389-75448902

Sixt-toimipiste Ohrid Lentoasema OHD

St. Paul the Apostle Airport
6000 Ohrid
 
Puhelinnro +389-75448902

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service