Autonvuokraus
Skopje Lentoasema
Piilota
Pohjois-Makedonian tasavalta // Skopje // Skopje Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Skopje Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Main Building
  1000 Skopje MK +389-22550856
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SKP
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu mahtavaan Makedoniaan ottamalla allesi vuokra-auto Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisen lentokentän Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löydät näppärät henkilöautot ja tilavammat farmarit työ- sekä lomamatkojen sujuvoittamiseksi. Voit myös vuokrata käyttöösi vaikkapa urheilu- tai avoauton tai vankemman maasturin, jolla pääset ajelemaan maastoon kuin maastoon. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo ei voi taata tiettyä automallia, vain autokategorian. Autonvuokraus Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä onnistuu helposti päärakennuksessa sijaitsevassa vuokraamossamme. Tutustu Makedoniaan ja sen pääkaupunkiin Skopjeen oman aikataulusi mukaan, ja aloita seikkailu Sixtin vuokra-auto allasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun.

Autonvuokraus Skopjen kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä, lyhennettynä SKP, on nopeaa, ja voit lähteä tutustumaan kauniiseen Makedoniaan oman mielesi mukaisesti heti lennolta laskeuduttuasi. Matkaa Skopjen keskustaan on noin 25 kilometriä, joten vuokra-autolla pääset majoituspaikkaasi nopeasti ja vaivattomasti. Valitsitpa sitten allesi henkilöauton, avoauton tai maasturin, saat meiltä aina uuden, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhan vuokra-auton, jonka voit sekä noutaa että palauttaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Koe historiallinen Skopje Sixt vuokra-autolla

Skopje on Makedonian pääkaupunki, jossa asuu noin puoli miljoonaa asukasta. Tämä historiallinen kaupunki sijaitsee Vardar-joen yläjuoksulla. Skopje jakautuu kahteen osaan. Kaupunkia halkovan joen toisella puolelle on niin sanottu vanha puoli, joka on muslimialuetta, ja toisella puolella jokea on uusi puoli. Molemmilla puolilla on paljon nähtävää. Kaupungin historia ulottuu roomalaisajoille asti, ja se onkin erityisesti historiaa harrastavien ihannekaupunki. Vuosina 972 - 992 se oli Ensimmäisen Bulgarian valtakunnan pääkaupunki. Ehdottomasti tunnetuin makedonialainen on Aleksanteri Suuri, jonka mukaan Skopjen lentokenttäkin on saanut nimensä. Nyt voit lähteä valloittamaan maailmaa, kuten Aleksanteri Suuri aikanaan, Sixt vuokra-auto allasi. Voit tutustua Skopjeen ja Aleksanteri Suureen, tai vaikkapa lähteä pidemmälle matkalle - valinta on sinun. Matkat Skopjessa sujuvat näppärästi Sixt vuokra-auto allasi ja voit kulkea kätevästi minne haluat, milloin haluat. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja pääset jo pian toteuttamaan suunnitelmasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Skopje Lentoasema SKP Main Building 1000 Skopje 41.961111, 21.626944 +389-22550856

Sixt-toimipiste Skopje Lentoasema SKP

Main Building
1000 Skopje
 
Puhelinnro +389-22550856

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service