Auton vuokraus toimipisteestä Skopje Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Skopje Lentoasema

Osoite

Main Building, 1000 Skopje, Pohjois-Makedonian tasavalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Skopje Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä

Tutustu mahtavaan Makedoniaan ottamalla allesi vuokra-auto Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisen lentokentän Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löydät näppärät henkilöautot ja tilavammat farmarit työ- sekä lomamatkojen sujuvoittamiseksi. Voit myös vuokrata käyttöösi vaikkapa urheilu- tai avoauton tai vankemman maasturin, jolla pääset ajelemaan maastoon kuin maastoon. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo ei voi taata tiettyä automallia, vain autokategorian. Autonvuokraus Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä onnistuu helposti päärakennuksessa sijaitsevassa vuokraamossamme. Tutustu Makedoniaan ja sen pääkaupunkiin Skopjeen oman aikataulusi mukaan, ja aloita seikkailu Sixtin vuokra-auto allasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun.
Autonvuokraus Skopjen kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Skopjen kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälisellä lentokentällä, lyhennettynä SKP, on nopeaa, ja voit lähteä tutustumaan kauniiseen Makedoniaan oman mielesi mukaisesti heti lennolta laskeuduttuasi. Matkaa Skopjen keskustaan on noin 25 kilometriä, joten vuokra-autolla pääset majoituspaikkaasi nopeasti ja vaivattomasti. Valitsitpa sitten allesi henkilöauton, avoauton tai maasturin, saat meiltä aina uuden, keskimäärin vain kolme kuukautta vanhan vuokra-auton, jonka voit sekä noutaa että palauttaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.
Koe historiallinen Skopje Sixt vuokra-autolla

Koe historiallinen Skopje Sixt vuokra-autolla

Skopje on Makedonian pääkaupunki, jossa asuu noin puoli miljoonaa asukasta. Tämä historiallinen kaupunki sijaitsee Vardar-joen yläjuoksulla. Skopje jakautuu kahteen osaan. Kaupunkia halkovan joen toisella puolelle on niin sanottu vanha puoli, joka on muslimialuetta, ja toisella puolella jokea on uusi puoli. Molemmilla puolilla on paljon nähtävää. Kaupungin historia ulottuu roomalaisajoille asti, ja se onkin erityisesti historiaa harrastavien ihannekaupunki. Vuosina 972 - 992 se oli Ensimmäisen Bulgarian valtakunnan pääkaupunki. Ehdottomasti tunnetuin makedonialainen on Aleksanteri Suuri, jonka mukaan Skopjen lentokenttäkin on saanut nimensä. Nyt voit lähteä valloittamaan maailmaa, kuten Aleksanteri Suuri aikanaan, Sixt vuokra-auto allasi. Voit tutustua Skopjeen ja Aleksanteri Suureen, tai vaikkapa lähteä pidemmälle matkalle - valinta on sinun. Matkat Skopjessa sujuvat näppärästi Sixt vuokra-auto allasi ja voit kulkea kätevästi minne haluat, milloin haluat. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja pääset jo pian toteuttamaan suunnitelmasi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Skopje Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Skopje Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Skopje Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Skopje Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Skopje Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 310 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Skopje Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Skopje Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Skopje Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?