Autonvuokraus
Balice
Piilota
Puola // Balice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Balice

Kun suuntaat Puolaan, on Sixtin autonvuokraus käytännöllisin ja helpoin tapa tutustua Baliceen ja sitä ympäröiviin alueisiin. Vuokra-autokalustossamme on kattava valikoima enintään kolme kuukautta vanhoja, luotettavia henkilöautoja, tilavia farmareita ja järeitä maastureita. Kattavassa autovalikoimassamme on laadukkaita vuokra-autoja jokaiseen makuun, ja ajoneuvojemme vuokraus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi. Jos olet liikkeellä isolla porukalla, kannattaa alle valita minibussi. Autonvuokraus Balicesta on oiva valinta Puolan-matkallesi. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Krakova Lentoasema
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  ma. - pe.08:00 - 23:35
  la.09:00 - 21:00
  su.09:00 - 23:35
  Juhlapyhä09:00 - 23:35
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Krakova Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  ma. - pe.08:00 - 23:35
  la.09:00 - 21:00
  su.09:00 - 23:35
  Juhlapyhä09:00 - 23:35

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tee matkastasi ikimuistoinen Sixtin vuokra-autolla Balicessa

Kun otat Sixtin Autovuokraamosta vuokra-auton allesi, seikkailusi Balicessa voi alkaa! Muistathan myös, että voit valita useita lisäpalveluja helpottamaan matkantekoasi. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori viitoittamaan tietäsi tai vaikkapa lisäkuljettajapalvelu helpottamaan ajourakkaasi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn mallin tai merkin varaaminen ei ole mahdollista. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta Balicessa on sujuvaa ja helppoa. Se onnistuu puhelimitse, verkkosivuillamme sekä iPhonella ja Androidilla sovelluksemme avulla, joten voit keskittyä nauttimaan matkastasi Balicessa mahdollisimman vaivatta. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään viikon jokaisena päivänä.

Hurmaannu Puolasta Sixt vuokra-autosta käsin

Autonvuokraus Balicesta on oiva tapa liikkua ympäri Puolaa ja tutustua tähän kiehtovaan maahan oman aikataulusi mukaan. Voit ottaa Sixtin vuokra-auton allesi Balicen-toimipisteestä heti maahan saavuttuasi ja tutustua sekä idylliseen kaupunkiin sekä sen lähiympäristöön. Matkaa Balicesta Puolan pääkaupunkiin Krakovaan on alle 20 kilometriä. Kun allasi on Sixtin vuokra-auto, voit suunnata hotellistasi tai muusta majapaikastasi käsin minne haluat. Lähde vaikkapa ihailemaan Krakovan kiehtovimpia nähtävyyksiä, kuten sen historiallista vanhaa kaupunkia sekä kaunista Vawelin linnaa. Vuokra-autolla saavutat myös noin 15 kilometriä Krakovan keskustasta sijaitsevat Wieliczkan suolakaivokset, jotka ovat Unescon maailmanperintöluettelossa. Vuokra-autollamme voit lähteä myös hieman pidemmälle matkalle. Noin 60 kilometrin päässä Balicesta sijaitsee Auschwitzin pahamaineinen keskitysleiri. Näkeminen tai tekeminen ei heti lopu kiehtovassa Puolassa. Ota siis allesi Sixtin vuokra-auto Balicesta ja lähde matkaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service